Seminar o poslovanju s Njemačkom

Njemačko tržište rada i priprema delegacije za Mainz

Seminar o poslovanju s Njemačkom
HGK logo

Seminar o poslovanju sa SR Njemačkom održati će se 16. prosinca 2013. godine u HGK, Nova cesta 3-7 u Zagrebu s početkom u 11 sati. Organizatori ovog događanja su HGK, Enterprise Europe Network i Hrvatski gospodarski savez iz Frankfurta.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno te je osiguran simultani prijevod.

Prilozi:

Ispunjeni prijavni obrazac molimo poslati do 13. prosinca o.g. na astipic@hgk.hr ili na fax 01/ 4848 379.

Hrvatska gospodarska komora priprema odlaznu delegaciju u Mainz 19.veljače 2014.g. te će se u okviru seminara u HGK nazočnima obratiti i direktor u IHK  Rheinhessen g. Günter Jertz koji će predstavnike tvrtki izvijestiti o interesu njemačkih partnera i sektorima s potencijalom za bilateralnu suradnju.

Primarni cilj delegaciju u Njemačku je povezivanje hrvatskih izvoznika s potencijalnim njemačkim partnerima te će se događanje u Mainzu biti koncipirano kao kooperacijska burza hrvatskih i njemačkih tvrtki.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u delegaciji i B2B razgovorima u Mainzu, molimo da nam do 19. prosinca 2013.g. pošaljete ispunjeni anketni obrazac kako bismo mogli pravodobno proslijediti sve prikupljene prijave njemačkim partnerima koji će tražiti partnere za poslovne razgovore prema profilima i interesu hrvatskih tvrtki. Napominje se da inicijalna prijava nije obvezujuća već će hrvatske tvrtke konačnu odluku o sudjelovanju u odlaznoj delegaciji donijeti po primitku povratnih informacija o interesu njemačkih partnera. Anketne obrasce molimo da ispunjene pošaljete gđi Aniti Stipić, višoj stručnoj suradnici u Odjelu za europska tržišta (tel: 01/4561 783; e-mail: astipic@hgk.hr ) koja Vam stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja vezana uz prednje navedeni seminar te odlaznu delegaciju u Mainz.

Podijeli
li
0