Prezentacija „Zahtjevi i kompatibilnost uređaja za EU tržište“

3. i 4. travnja 2017. godine, Končar-institut za elektrotehniku d.d.

Prezentacija „Zahtjevi i kompatibilnost uređaja za EU tržište“
emc_web_banner_small.png

Laboratorij za EMC i sigurnost, Končar - institut za elektrotehniku d.d. i udruga Hrvatski izvoznici organiziraju dvodnevni seminar na temu "Zahtjevi i kompatibilnost uređaja za EU tržište"

koji će se održati 3. i 4. travnja 2017. godine.

U sklopu dvodnevnog seminara postojećim i novim korisnicima predstavit će se zakonska regulativa, odgovoriti na aktualna pitanja i upoznati s novostima u Hrvatskoj u segmentu kompatibilnosti uređaja prema Direktivama EU.

Predavanja u sklopu seminara održat će:

  • Vedran Momčilović, rukovoditelj Laboratorija za EMC i sigurnost, Končar - Institut za elektrotehniku d.d.
  • Saša Gros, Upravitelj Zavoda za EMC, sigurnost i umjeravanje, Končar - Institut za elektrotehniku d.d.
  • Aleksandar Kosanović, Laboratorij za EMC i sigurnost, Končar Institut za elektrotehniku d.d.
  • Lorandt Foelkel, predstavnik tvrtke Würth Elektronik, GmBH
  • Matjaž Popotnik, predstavnik tvrtke Würth Elektronik, GmBH

Laboratorij za EMC i sigurnost pri Končar - Institutu za elektrotehniku d.d, dugi niz godina je vodeća ispitna kuća u Hrvatskoj. Ovim seminarom dosadašnjim i budućim klijentima se želi omogućiti uvid u usluge koje pruža Laboratorij za EMC i sigurnost, a koje utječu na uspješan plasman proizvoda na tržište. Najvažnije, predstaviti će se i nova ponuda Laboratorija za EMC i sigurnost, organizirana na način da klijentima pruža cjelovitu uslugu na jednom mjestu uz stručno osoblje i vrhunsku opremu.

Nakon seminara predviđen je obilazak ispitnih mjesta Laboratorija za EMC i sigurnost te razgovor sa stručnim osobljem Laboratorija.

Seminar će se održati tijekom dva dana, 3. i 4. travnja 2017. godine u prostorijama Končar-Instituta za elektrotehniku d.d., Fallerovo šetalište 22, Zagreb.

Prijava na seminar je putem prijavnice na poveznici: http://bit.ly/2mIzCxr, najkasnije do četvrtka, 30. ožujka 2017.godine. Nakon popunjavanja prijavnice, klijenti će dobiti predračun prema kojem će moći potvrditi prisustvo na seminaru.

Cijena kotizacije za jedan dan seminara iznosi 200,00 kn, a za dva dana 300,00 kn (bez PDV-a).

Program seminara u nastavku.

Podijeli
li
0