Poziv za iskaz interesa za gospodarsko izaslanstvo za Iran

Poziv za iskaz interesa za gospodarsko izaslanstvo za Iran
Iranska zastava

Imajući u vidu poslovne prilike koje se otvaraju u suradnji s Iranom, prvenstveno zbog ukidanja sankcijskog režima, Hrvatska gospodarska komora u dogledno vrijeme planira organizirati gospodarsko izaslanstvo u Iran koje će predvoditi visoki državni dužnosnik.  

Hrvatska gospodarska komora pristupila je ispitivanju kako bi bili u mogućnosti pravovremeno pokrenuti organizaciju izaslanstva s ciljem pronalaska odgovarajućih poslovnih partnera s iranske strane. Navedeno izaslanstvo uključivalo bi poslovni forum na kojem bi tvrtke imale priliku za individualne razgovore s iranskom stranom kao i posjete ministarstvima Islamske Republike Iran. Također, namjera HGK je da se izaslanstvo organizira prilikom održavanja nekog od međunarodnih sajmova u Teheranu kako bi predstavnici hrvatskih tvrtki imali priliku posjetiti isti.      

Svoj interes za suradnju možete izraziti dostavom ispunjenog upitnog obrasca na e-mail: aperica@hgk.hr, a najkasnije do petka, 4. ožujka 2016. kojeg možete pronaći u nastavku


Molimo Vas da tablicu u upitnom obrascu ispunite na engleskom jeziku te da uz imena Vas ili Vaših djelatnika navedete funkciju. Napominjemo da je obrazac valjan bez potpisa i pečata te Vas molimo da ga dostavite sačuvanog u formatu u kojem je moguće vršiti obradu teksta.

Napomena: Konačna odluka o sudjelovanju može se donijeti nakon što budu poznati svi detalji posjete Iranu (termin, način ishođenja viza, smještaj, prijevoz i sl.) o kojima ćemo Vas obavijestiti po njihovom određivanju.

Za sve dodatne informacije kontakt osoba u HGK je g. Ante Perica, viši stručni suradnik (tel.: 01/456 1788; e-mail: aperica@hgk.hr).

Podijeli
li
0