Zagrebački Q otvorio ured u Beogradu

Zagrebački Q otvorio ured u Beogradu
Q SOFTWARE

IT tvrtka Q svečano je otvorila svoj ured u Beogradu nakon što je prije pola godine proširila svoje poslovanje na tamošnje tržište i pojačala svoj tim stručnjacima iz Srbije. Nakon prošlogodišnjeg otvaranja ureda u Londonu, Beograd je treći ured zagrebačke IT tvrtke u kojem će se raditi na projektima za kompanije s 22 globalna tržišta.

Q u Srbiji već zapošljava 18 ljudi, a plan mu je angažiranje novih snaga kako bi u beogradskom uredu do kraja godine radilo 30 do 40 zaposlenika. IT-jevcima u Srbiji hrvatska IT tvrtka nudi rad na projektima klijenata kao što su Novartis, The Times, Manpower Group, Smart Pension, Vaillant, Hilti i brojni drugi.

Uz to, Q intenzivno radi na tome da izjednači broj pogodnosti koje nudi svojim ljudima u Hrvatskoj, a njih je više od 30 u što se ubrajaju razne subvencije, bonusi, edukacijski budžeti, slobodni dani te razna događanja.

"Presretni smo što smo pola godine nakon najave širenja i angažiranja stručnjaka iz Srbije imali priliku svečano otvoriti svoj novi ured. Kao i u Hrvatskoj, i u Srbiji ćemo svojim ljudima ponuditi rad u okružju u kojem su oni na prvome mjestu, uz transparentnu komunikaciju i zanimljive globalne projekte. Siguran sam da je ovo za nas tek početak nove lijepe priče u kojoj ćemo, pojačani novim kolegama, nastaviti graditi svoj uspjeh", istaknuo je CEO Q-a Filip Ljubić.

Na svečanom partyju povodom otvorenja, koji je potrajao do ranih jutarnjih sati, odazvalo se više od 150 ljudi, među kojima su bili zaposlenici i prijatelji Q-a, novinari, predstavnici IT zajednice te brojni drugi uzvanici. Svečanosti je prisustvovao i veleposlanik RH u Srbiji Hidajet Bišćević koji je zaželio dobrodošlicu svim prisutnima.

Domaća IT tvrtka će u nadolazećem razdoblju nastaviti raditi i na daljnjem povećanju zadovoljstva svojih zaposlenika, nakon što se nedavno našla među najboljim tvrtkama na svijetu prema eNPS indikatoru. Visoku razinu zadovoljstva prate i nagrade, pa su tako, prema istraživanju koje provodi MojPosao, dvije godine zaredom proglašeni najboljim poslodavcem u kategoriji srednjih tvrtki.

Izvor: Privredni vjesnik

Podijeli
li
0