Zagreb Connect konferencija

06. prosinca 2017.g., Kongresni centar na Zagrebačkom Velesajmu

Zagreb Connect konferencija
Zagreb Connect konferencija

Grad Zagreb i Hrvatska mreža poslovnih anđela – CRANE ove godine zajednički organiziraju četvrtu startup konferenciju Zagreb Connect, koja će se održati 06. prosinca 2017. godine u Kongresnom centru na Zagrebačkom Velesajmu.

Već četvrtu godinu zaredom podršku organizatorima pruža Izrael koji je zemlja-partner konferencije te ćemo na Zagreb Connect ugostiti predstavnike izraelske startup zajednice. Govornici će biti i Julie Meyer, direktorica tvrtke Ariadne Capital (fond rizičnog kapitala) iz SAD-a te Vasja Veber, osnivač Viberatea iz Slovenije (glazbeni eko sistem baziran na blockchainu), kao i brojni drugi stručnjaci i ugledni gosti koji će sudionicima prenijeti svoja iskustva i s kojima će se razgovarati o aktualnim startup trendovima. Očekuje se preko 500 investitora, startup poduzetnika, uglednih predavača te posjetitelja.

Konferencija se održava s ciljem davanja podrške mladim poduzetnicima u razvoju njihovih poslovnih ideja i daljnjeg razvoja zagrebačkog poduzetničkog ekosistema te stvaranja boljih uvjeta za startup tvrtke na području grada Zagreba, ali i šire.

U sklopu konferencije održat će se i startup (pitch) natjecanje na kojem će petnaest startup timova dobiti priliku predstaviti svoje projekte potencijalnim investitorima, a najboljima će biti dodijeljene vrijedne nagrade. Kao i svake godine, održat će se radionice (bootcamp) dan uoči same konferencije, 05. prosinca 2017. na kojima će finalisti imati priliku usavršiti prezentacijske vještine i uz vrhunske stručnjake i mentore naučiti kako predstaviti vlastite projekte investitorima.

Nagradni fond iznosi 130.000,00 kuna, a bit će dodijeljene i druge vrijedne nagrade naših sponzora i partnera.

Ulaz je besplatan, a ulaznicu je potrebno preuzeti putem sustava Entrio na: www.entrio.hr/event/zagreb-connect-start-up-konferencija.

Konferencija Zagreb Connect, koja se održava od 2014. godine, do sada je uspješno umrežila preko 100 najkvalitetnijih startupa s investitorima i poslovnim partnerima. Zagreb Connect 2016. bio je dio najveće godišnje konferencije poslovnih anđela u Europi EBAN Winter University 2016., na kojoj je pred više od 1200 posjetitelja predstavljen potencijal hrvatske startup scene kao i cijele regije. Održana su brojna predavanja i panel rasprave s uglednim predavačima  i gostima,  a neka od najzvučnijih imena koji su bili gosti konferencije su: Bruce Dickinson, pjevač Iron Maidena, poduzetnik i poslovni anđeo, Dov Moran, izumitelj USB sticka, Allyson Reneau iz NASA-e, Matan Bar iz PayPala i mnogi drugi. Neki od poduzetnika

koji su ostvarili zavidne poslovne rezultate, a bili su sudionici Zagreb Connecta su: Amodo, Vollo, Nanodiy i drugi.

Svi zainteresirani mogu pronaći više informacija na: zagrebconnect.zagreb.hr 

Podijeli
li
0