XX. Nacionalno savjetovanje o poduzetništvu i gospodarstvu

1. i 2. rujna 2016., Hotel Radisson Blue Resort, Split

XX. Nacionalno savjetovanje o poduzetništvu i gospodarstvu
MINPO logo

Program XX. Nacionalnog savjetovanja o poduzetništvu i gospodarstvu traje dva dana u Hotelu „Radisson Blue Resort“, a kao i proteklih godina okupit će poduzetnike, gospodarstvenike, predstavnike jedinica lokalne i regionalne (područne) samouprave, Vlade Republike Hrvatske, kao i ostalih institucija, agencija i strukovnih udruženja. Tema ovogodišnjeg savjetovanja je "Poduzetništvo bez prepreka".

Bit će to prigoda za razmjenu iskustava i dobre prakse, zatim za raspravu o aktualnim gospodarskim problemima, ali i isticanje prilika i mogućnosti za razvoj poduzetništva i gospodarstva.

Prvi dan Savjetovanja ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat predstavit će smjernice ubrzanog razvoja malog gospodarstva, bit će održana panel rasprava „Za poduzetništvo bez prepreka“ u kojoj će sudjelovati predstavnici svih relevantnih institucija vezanih za poduzetništvo, a nakon toga najboljim poduzetnicima u 9 kategorija bit će uručene nagrade Ministarstva poduzetništva i obrta. 

Drugi dan Savjetovanje počinje Poduzetničkim aktualnim satom na kojem će ministri i njihovi suradnici odgovarati na pitanja poduzetnika. Predsjednik Hrvatske obrtničke komore, Dragutin Ranogajec, predstavit će projekt pogodnosti za obrtnike HOK-ZNA, a Luka Burilović, predsjednik Hrvatske gospodarske komore predstavit će nove usluge za poticanje malih i srednjih poduzetnika. U programu je predviđeno predstavljanje Regionalnog centra za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe /EIB, Hrvatskih anđela i Hrvatskih izvoznika.

Program događanja možete naći OVDJE

Izvor: MINPO

Podijeli
li
0