Radionica: Trgovina Republike Hrvatske/EU sa trećim zemljama i primjena trg. sporazuma

Sporazum EU s Novim Zelandom; Access2Markets

Radionica: Trgovina Republike Hrvatske/EU sa trećim zemljama i primjena trg. sporazuma

Udruga Hrvatski izvoznici u suradnji s Upravom za gospodarske poslove i razvojnu suradnju - Sektorom za trgovinsku i investicijsku politiku, Ministarstva vanjskih i europskih poslova organizira prezentaciju na temu:

Trgovina Republike Hrvatske/Europske unije sa trećim zemljama i

primjena trgovinskih sporazuma

Prezentacija će se održati u četvrtak, 14. ožujka 2024. g. od 10.00 sati, u sjedištu udruge Hrvatski izvoznici, Fallerovo šetalište 22, 4. kat, u Zagrebu.

Tatjana Vinković, Sektor za trgovinsku i investicijsku politiku, Ministarstva vanjskih i europskih poslova, prezentirati će informacije o uvjetima trgovine u uvozu i izvozu proizvoda u Republiku Hrvatsku/Europsku uniju, korištenje zaštitnih mehanizama kao i primjenu trgovinskih sporazuma.

Predstavit će se novi sporazum o slobodnoj trgovini između Europske unije sa Novim Zelandom koji će uskoro stupiti na snagu, kao i Access2Markets – alat koji objedinjuje sve prethodno navedene informacije za gospodarstvenike.

Radionica je besplatna, a molimo da potvrdu sudjelovanja na prezentaciji dostavite na e-mail info@hrvatski-izvoznici.hr najkasnije do srijede, 13.ožujka 2024.g. do 12.00 sati.                                                                  

                                                             

 

Podijeli
li
0