Ukrajinsko-hrvatski gospodarski forum u Kijevu - vaša tvrtka na ukrajinskom tržištu

Vrijeme održavanja: 21.11.2016.   /   Rok prijave: 09.11.2016.

Ukrajinsko-hrvatski gospodarski forum u Kijevu - vaša tvrtka na ukrajinskom tržištu
Ukrajinska zastava

Hrvatska gospodarska komora organizira posjet hrvatskoga gospodarskog izaslanstva Ukrajini, čiji je glavni dio Ukrajinsko-hrvatski gospodarski forum i poslovni razgovori. Dio je to službenog posjeta Ukrajini hrvatskoga predsjednika Vlade Andreja Plenkovića.

Za vrijeme ovog posjeta, u suradnji s Trgovinsko-industrijskom komorom Ukrajine, planira se održavanje Ukrajinsko-hrvatskoga gospodarskog foruma u Kijevu u ponedjeljak, 21. studenoga, u nazočnosti dvaju predsjednika vlada, u sklopu kojeg će se održati i poslovni razgovori između hrvatskih i ukrajinskih poduzetnika.

Velik je potencijal za jačanje gospodarsko-trgovinskih odnosa između Hrvatske i Ukrajine, osobito u području poljoprivredno-prehrambenog sektora, trgovine, strojogradnje, infrastrukturnih radova, energetike i turizma.

Ovim se posjetom Ukrajini pruža mogućnost upoznavanja s poslovnim prilikama u ovoj zemlji, a ujedno će se i omogućiti pronalazak potencijalnih poslovnih partnera.

HGK poziv da iskažete svoj interes za sudjelovanje, popunjavanjem online prijavnice na engleskom jeziku, najkasnije do srijede, 9. studenoga 2016. godine.

Izvor: HGK

Podijeli
li
0