Seminar: Vodič ICC-a za izvoz i uvoz

Seminar: Vodič ICC-a za izvoz i uvoz
ICC logo

HRVATSKI NACIONALNI ODBOR – ICC HRVATSKA poziva Vas na dvodnevni stručni seminar prigodom promocije prijevoda nove publikacije "VODIČ ICC-a ZA IZVOZ I UVOZ - sve što morate znati o svjetskoj praksi međunarodnog poslovanja" koji će se održati u četvrtak 12. i petak 13. prosinca 2013. u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Rooseveltov trg 2, Zagreb s početkom u 9:00 sati.

Seminar je namijenjen izvoznicima, uvoznicima, poduzetnicima početnicima, prijevoznicima, stručnjacima iz bankarskog sektora, osiguravateljima, odvjetnicima i svim ostalim gospodarskim subjektima koji su uključeni u međunarodno poslovanje.

Seminar uključuje globalne standarde međunarodnog poslovanja, poput: Incoterms 2010 pravila, ICC Model međunarodnog kupoprodajnog ugovora, ugovori o trgovinskom zastupanju i distribuciji, pregled izvozno/ uvoznih isprava, carine, ATA karneti, međunarodni prijevoz, međunarodna plaćanja, faktoring, e- trgovina, dokumentarni akreditivi i osiguravanje međunarodnih transakcija, intelektualno vlasništvo te arbitražna pravila.

Radni jezik seminara je hrvatski i engleski uz simultani prijevod.

Kotizacija za seminar iznosi 1.000 kn za članove ICC Hrvatska, 1.500 kn za ostale gospodarske subjekte te 200 eura za polaznike iz inozemstva. Ukoliko se unutar iste tvrtke prijave dva ili više polaznika, ostvaruje se popust od 10% na svakog prijavljenog sudionika.

U cijenu kotizacije, uz materijale seminara te certifikata o pohađanju, uključen je i paket publikacija ICC-a:

  • Vodič ICC-a za izvoz i uvoz (hrvatsko izdanje)
  • INCOTERMS 2010 pravila (dvojezično izdanje)
  • URDG pravila (dvojezično izdanje)
  • UCP 600 pravila (dvojezično izdanje)
  • ICC Arbitražna pravila 2012 (dvojezično izdanje)

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje ispunjeni prijavni obrazac pošaljite najkasnije do utorka 10. prosinca 2013. na fax: 01 482-8379 ili  e-mail: icc@hgk.hr  


PREUZIMANJE DOKUMENATA

Program seminara

Prijavni obrazac

Podijeli
li
0