Seminar o NATO-a natječajima

Seminar o NATO-a natječajima
NSPA - logo

U organizaciji Ministarstva gospodarstva i  NATO Support Agency (NSPA) u Zagrebu će se 12. studenoga 2013. s početkom u 10 sati, u prostorijama MINGO-a, Ulica grada Vukovara 78, održati seminar kojim se hrvatske gospodarske subjekte želi potaknuti na snažniju poslovnu suradnju sa NSPA agencijom.

Cilj ovog seminara je informirati gospodarstvo kako pratiti otvorene NATO natječaje ta kako se na iste prijaviti.

Teme seminara su sljedeće:

  • Registracija tvrtki u NSPA bazi podataka o dobavljačima,
  • Objašnjenje postupka NSPA nabava,
  • Priprema ponuda od strane dobavljača,
  • Informacija o vrstama i području NSPA nabava.

Prijavnicu za seminar u elektronskom obliku možete naći OVDJE , koju je potrebno  ispunjenu poslati na e-mail adresu: industrija@mingo.hr, najkasnije do 4. studenoga 2013. godine. Prijaviti se mogu maksimalno dvije osobe po gospodarskom subjektu.

Seminaru „Doing Bussines with NSPA“ nazočit će Mike Lyden, generalni direktor NSPA i Patrick Fesquet, direktor nabave NSPA.

NSPA je otvorena i za ostale teme iz područja djelatnosti agencije za koje su zainteresirani hrvatski gospodarstvenici te naglašava kako je namjera seminara postići interakciju između predavača i sudionika seminara te stoga otvara i mogućnost održavanja kratkih bilateralnih sastanaka sa zainteresiranim tvrtkama. Više o agenciji možete saznati na internet stranicama www.nspa.nato.int

Podijeli
li
0