Sajam Forum Agenti Verona 2016.

28.-30.travnja 2016.g., Verona, Italija

Želite osvojiti talijansko tržište? Možda tražite agenta koji će vam u tome pomoći? Forum Agenti Verona 2016 – prava je prilika da nađete vama odgovarajućeg agenta s kojim ćete povećati prodaju na tržištu Italije.

Što je to sajam Forum Agenti?

Forum Agenti je jedinstveni poslovni sajam na svijetu, u cijelosti posvećen stvaranju mogućnosti susreta komercijalnih agenata koji traže klijente i poduzetnika koji traže komercijalne agente. Sudionici sajma imaju mogućnost na jednom mjestu izravno upoznati i razgovarati s brojnim agentima specijaliziranima prema tržištima i grupama proizvoda. 

Kako djeluje Forum Agenti?

  1. Poduzetnik rezervira izložbeni prostor na sajmu (veličine 3x2m ili 4x3m);
  2. Uredništvo Forum Agenti u kontaktu s poduzećem dogovara izgled i sadržaj promotivnih materijala o poduzeću u on-line i tiskanim izdanjima sajma (logo poduzeća, informacije o proizvodima, itd.);
  3. Predstavnici poduzeća dolaze na sajam na kojem se sastaju sa zainteresiranim agentima;

Iskoristite ovu priliku

Sljedeće će se izdanje sajma Forum Agenti održati u Veroni od četvrtka, 28. travnja do subote, 30. travnja 2016. na lokaciji VeronaFiere, Verona, Italija. Ovo trodnevno događanje bit će prilika za brojne izravne razgovore i dogovore s komercijalnim agentima za talijansko tržište. Organizatori sajma, Mreža Agent321, osigurali su posebne uvjete sudjelovanja za hrvatska poduzeća koja se prijave slijedom ove ponude. Stoga, ne gubite vrijeme - iskoristite  POSEBNU PONUDU ZA HRVATSKA PODUZEĆA.

POSEBNA PONUDA ZA HRVATSKA PODUZEĆA UKLJUČUJE:

  • Cijenu usluge najma izlagačkog prostora 3x2m za 1.500,00 EUR + PDV (cijena u cijelosti iznosi 2.300,00 EUR + PDV).

Dodatno, u navedenu cijenu je uključeno:

  • Osigurano parkirno mjesto unutar prostora sajma bez dodatne naknade;
  • Mjesto u skladištu unutar sajamskog prostora za odlaganje izložbenog materijala bez dodatne naknade.

Više informacija možete pronaći u dokumentima u nastavku

Više informacija dostupno je na poveznici Forum Agenti Milan Special Offer 
Prijava za sudjelovanje dostupna je na poveznici Application Form

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje kao i za sve daljnje informacije oko mogućnosti sudjelovanja, kontaktirajte Kristinu Gaća, predstavnika Mreže Agent321 za hrvatsko tržište, na e-mail hrcompanies@agent321.com.

Podijeli
li
0