Radni doručak s predstavnicima Canton Fair iz Gungzhoua

četvrtak, 7. ožujka 2019.g. od 10.30-12.30 sati, Muzej Mimara

Radni doručak s predstavnicima Canton Fair iz Gungzhoua
Canton Fair

Predstavnici vodećeg kineskog sajma/Canton Fair iz Gungzhoua dolaze u Hrvatsku s ciljem uspostavljanja suradnje s hrvatskim partnerima/tvrtkama: potencijalnim izlagačima i posjetiteljima Canton Faira te s gospodarskim i državnim institucijama s namjerom da se promovira i najavi održavanje 125. izdanja Canton Faira.

Visoku delegaciju Canton Faira predvoditi će g. Mr MA CHUNZHI, Vice President China Foreign Trade Centre (CFTC), a podršku programu i boravku delegacije Canton Faira će dati i Veleposlanstvo NR Kine u Zagrebu.

Canton Fair planira u Zagrebu održati radni doručak/promotivni seminar i susrete s hrvatskim institucijama, udruženjima i predstavnicima gospodarstva u četvrtak, 7.3.2019. od 10,30 – 12,30 sati u Muzeju Mimara (Multimedijalna dvorana, prizemlje) pod nazivom: „Canton Fair – Your Gateway to Chinese Market“.

Na kraju programa u vremenu predviđen je matchmaking program: individualni razgovori i susret s predstavnicima Canton Faira u trajanju od 11,45 – 12,30 sati.

NAPOMENA:

  1. Sudjelovanje u programu u Muzeju Mimara besplatno je za sve hrvatske tvrtke i institucije, s interesom izlaska na tržišta NR Kine.
  2. Radni jezik skupa: Hrvatski-kineski, prevođenje osigurano za hrvatske tvrtke u slučaju potrebe za dio programa: Q & a/Pitanja i odgovori i za Matchmaking program.

U nastavku možete naći Preliminarni program radnog doručka/promotivnog seminara s Canton Fairom i Prijavu za sudjelovanje, više informacija o Canton Fairu i njegovim sajmovima možete pronaći na: http://www.cantonfair.org.cn/en.

Podijeli
li
0