Radionica SWOT analiza-primjena s aspekta strategije i kontrolinga, financija i računovodstva

Radionica SWOT analiza-primjena s aspekta strategije i kontrolinga, financija i računovodstva
SWOT analiza

Udruga Hrvatski izvoznici za izvoznike organizira radionicu na temu:

SWOT analiza – primjena s aspekta strategije i kontrolinga, financija i računovodstva

u petak, 24. ožujka 2023. g. od 10.00 do 11.30 sati, u KONČAR Elektroindustrija d.d., Fallerovo šetalište 22, 11. kat, u Zagrebu.

Zašto nam je ova tema bitna?

Raditi  SWOT analizu vlastitog poslovanja barem jednom godišnje, predstavlja nužnost i higijenu poslovanja. To je posebno važno u ovim izazovnim vremenima u kojima je stalna promjena jedina konstanta, a neizvjesnost veća nego ikad.

Važno je i trebamo osvijestiti:

  • gdje se trenutno nalazi naše poduzeće ?
  • koje su naše mogućnosti ?
  • koji su nam potencijali u stvarnom vremenu ?
  • što nas priječi u ostvarenju zacrtanih ciljeva ?

Samo tako možemo stvarati realne poslovne planove i dobiti mogućnost za njihovo ostvarenje.

Već sljedeće godine ili prije, stvari mogu izgledati bitno drugačije jer

  • snage koje sada imamo, možda neće biti tako jake …
  • i prilike koje sada imamo, možda više neće postojati …

Radionicu će održati stručnjaci iz različitih područja:

1)     Dubravka Lacić, mag.oec., osnivačica i direktorica poduzeća BASIS savjetovanje d.o.o. poslovni konzultant s dugogodišnjim iskustvom iz područja kontrolinga, financija i računovodstva

2)    Iva Grković, mag.oec., osnivačica i direktorica poduzeća INBiro RiR d.o.o., ovlašteni računovođa i ovlašteni revizor s iskustvom iz područja računovodstva, revizije i financija

3)    Mirela Glavota, mag.oec., suosnivačica Centra za poreze, računovodstvo i reviziju-ustanova za obrazovanje odraslih te suosnivačica i direktorica poduzeća TIM DOBIT d.o.o., ovlašteni računovođa i ovlašteni revizor s iskustvom iz područja računovodstva, revizije i financija

Na radionici će se prezentirati višestruka važnost i načini primjene SWOT analize u više različitih poslovnih područja (strategije i kontrolinga, financija i računovodstva).

Radionica je besplatna i namijenjena gospodarstvenicima koji žele usavršiti i nadopuniti znanja iz područja strategije i kontrolinga, financija i računovodstva te steći nove uvide u korištenje i korisnost SWOT analize za poslovanje.

Molimo da potvrdu sudjelovanja na prezentaciji dostavite na e-mail info@hrvatski-izvoznici.hr najkasnije do četvrtka, 23. ožujka 2023.g. do 12.00 sati.                                                                  

Podijeli
li
0