Promotivni seminar "Canton Fair-Your Gateway to Chinese market"

11.9.2015., od 10.00 - 12.30 sati, Hotel Westin, dvorana Panorama, 17.kat

Promotivni seminar "Canton Fair-Your Gateway to Chinese market"
Canton Fair

Konzultantsko – lobistička tvrtka CBBS iz Zagreba priprema i ove godine dolazak i sastanke vodećeg kineskog sajma/Canton Fair iz Gungzhoua s ciljem uspostavljanja suradnje s hrvatskim partnerima/tvrtkama: potencijalnim izlagačima i posjetiteljima Canton Faira te s gospodarskim i državnim institucijama s namjerom da se promovira i najavi održavanje 118. izdanja Canton Faira.

Visoku delegaciju Canton Faira predvoditi će g. XU Bing, Vice President China Foreign Trade Centre (CFTC), a podršku programu i boravku delegacije Canton Faira će dati i Veleposlanstvo NR Kine u Zagrebu.

Canton Fair planira u Zagrebu održati radni doručak/promotivni seminar i susrete s hrvatskim institucijama, udruženjima i predstavnicima gospodarstva u petak, 11.9.2015. od 10,00 – 12,30 sati u hotelu Westin (Dvorana Panorama, 17.kat) pod nazivom: „Canton Fair – Your Gateway to Chinese Market“.

Na kraju programa predviđen je matchmaking program: individualni razgovori i susret s predstavnicima Canton Faira u trajanju od 11,45 – 12,30 sati.

Sudjelovanje u programu u hotelu Westin besplatno je za sve hrvatske tvrtke i institucije, s interesom izlaska na tržišta NR Kine.

Radni jezik skupa: ENGLESKI, prevođenje osigurano za hrvatske tvrtke u slučaju potrebe za dio programa: Q & a/Pitanja i odgovori i za Matchmaking program.

Prijavu za sudjelovanje potrebno je poslati ispunjenu do srijede 9.9.2015. na ceo@cbbs.hr.

U  nastavku možete naći Preliminarni program radnog doručka/promotivnog seminara s Canton Fairom i Prijavu za sudjelovanje, više informacija o Canton Fairu i njegovim sajmovima u prilogu i na: http://www.cantonfair.org.cn/en.

Podijeli
li
0