PRO KOLEKT d.o.o. - novi član HIZ-a

specijalisti za informacije o poslovnim subjektima i naplatu potraživanja

PRO KOLEKT d.o.o. - novi član HIZ-a
Pro kolekt d.o.o.

Članstvu Hrvatskih izvoznika nedavno se pridružio Pro kolekt d.o.o. koji vas može osigurati da pravi posao završava plaćanjem. Njihove usluge su:

Bonitetni izvještaji

Da bi se izbjegao, odnosno smanjio rizik teškoća u poslovanju zbog dužnikova kašnjenja u plaćanju, najbolja je preventiva redovito provjeravanje boniteta poslovnih partnera i odbijanje poslovanja s onima koji imaju problema s plaćanjem. Pribavljanje informacija o neplatišama Pro kolektu je važno barem kao i njihova osnovna djelatnost – naplata određenog iznosa. Ako vas pravodobno obavijeste o gospodarskom subjektu koji izbjegava plaćanje svojih obveza, vjerojatno će vam spriječiti nastanak veće štete. Pro kolekt za vas prikuplja informacije i izrađuje izvještaje koji vam pomažu prilikom odlučivanja.

Monitoring

Monitoring kao dodatak bonitetnim izvještajima omogućava pravodobne informacije o svim promjenama vaših partnera. Upravo je pravodobno raspolaganje informacijama o navedenim promjenama ključ uspješnog poslovanja i donošenja kvalitetnih poslovnih odluka. Monitoring obuhvaća svakodnevnu dostavu informacija tijekom jedne godine.

Naplata potraživanja

S platnom nedisciplinom suočava se svako poduzeće. Zbog kašnjenja u plaćanju ili neplaćanja dužnika, mnoge se tvrtke suočavaju s poteškoćama u likvidnosti, što prouzrokuje slabije poslovne rezultate i nemogućnost pravodobnog namirenja obveza prema vjerovnicima. U Europi se zato više od 80% naplate obavlja izvansudski, preko specijaliziranih agencija, odnosno tvrtki, među kojima je i PRO KOLEKT d.o.o.
Njihova djelatnost temelji se na provjeri dužnikova financijskog stanja i mogućnosti, a mogu vam ponuditi naplatu dugova diljem svijeta. Do sada su vodili aktivnu naplatu dugova već u 70 država, dok im povezanost s istovrsnim agencijama omogućava naplatu u čak 120 država svijeta. Usluge naplaćuju samo po uspješnosti.

Zatražite više informacija ili ugovorite sastanak putem sljedećih kontakata:

Pro kolekt d.o.o.
Radnička cesta 55a, 10 000Zagreb
Tel: +385 1 61 77 008
Fax: +385 1 61 77 216
E-mail: pro.kolekt@prokolekt.hr
Web: www.prokolekt.hr

Podijeli
li
0