PRIMACO otvorio ured u Luci Ploče

PRIMACO otvorio ured u Luci Ploče
Petar Šimić predsjednik Uprave Primaca

Nakon prošlogodišnje isporuke 5 novih MAN TGX kamiona, Primaco je 23.4. preuzeo još 7 tegljača MAN TGX 18.440 4X2 BLS EEV  EURO 5 čime su potvrdili zadovoljstvo vozilima marke MAN, te ujedno i održavanjem vozila u servisnoj mreži Auto Hrvatske

Nova vozila u voznom parku služit će za međunarodni i domaći transport roba osjetljivih na temperaturni režim. Tegljači zadovoljavaju EEV normu ispuha (Enhanced Environmental Vehicle), te time posljedično i za doprinos smanjenju emisije štetnih plinova. Uz MAN-ove tegljače, Primaco je nabavio i sedam poluprikolica hladnjača s mogućnosti transporta robe na dva kata (double deck) i na dva temperaturna režima.

Primaco je vodeći zračni otpremnik u Hrvatskoj prema broju kilograma robe prebačenih preko Zračne luke Zagreb, jedan je od vodećih međunarodnih cestovnih prijevoznika, specijaliziran i za hladni lanac, te jedan od vodećih pomorskih otpremnika i agenata.Stotinjak djelatnika nudi sve navedene usluge u 10-ak ureda diljem Hrvatske, od kojih je najnoviji ured za pomorski transport u Pločama.

Podijeli
li
0