Prijave za Geek Business Camp na Brown Forumu

do 14. ožujka 2015.

Prijave za Geek Business Camp na Brown Forumu
Geek Business Camp

U organizaciji Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj u Osijeku se, od 12. do 15. travnja 2015 u hotelu „Osijek“, održava 5. Brown Forum. Ovogodišnja konferencija, pod nazivom „Brown Forum 2015: Fostering the Information Communication Technology Ecosystem” okupit će predstavnike javnog, poslovnog sektora i ostalu zainteresiranu javnost iz Srednje i Jugoistočne Europe koji će raspravljati o unaprjeđenju poduzetničkog ekosustava te mogućnosti rasta informacijsko-komunikacijskog sektora.

U sklopu Foruma organizira se radionica Geek Business Camp u partnerstvu s Osijek Software Cityjem. Radionica je namijenjena za sve za mlade ICT poduzetnike, studente i programere na kojoj će, nakon selekcije, provesti četiri dana intenzivno učeći kako razviti svoj softverski projekt u poduzetnički pothvat. Također, naučit će kako ideju prezentirati investitorima, kako razmišljati kao poduzetnik, kako premostiti prepreke te saznati što sve na svom poduzetničkom putu mogu očekivati.

Na radionicu se mogu prijaviti svi između 18 i 35 godina (tim od dvije osobe) sa softverskom inovativnom idejom koju žele realizirati, a odabranih 30 kandidata imat će pokriven smještaj i hranu koju će snositi američko veleposlanstvo. Radionica je međunarodnog profila te će se odvijati na engleskom jeziku.
Na kraju radionice sudionici će svoje startupe predstaviti sucima u završnom natjecanju, a najbolja tri projekta bit će nagrađena. Krajnji rok za prijave na radionicu Geek Business Camp je 14. ožujka.

Prijave se mogu obaviti na sljedećoj poveznici, a na istoj su i detalji same radionice.
http://brownforum.net/pages/geek-business-camp

Podijeli
li
0