Predstavljanje na Hannover Messe 2018.

Predstavljanje na Hannover Messe 2018.
Hannover Messe 2018.

Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora nudi mogućnost za predstavljanje na sajmu Hannover Messe 2018 - na štandu Udruženja njemačkih trgovinskih komora (DIHK). Profil svoje tvrtke možete objaviti u katalogu dobavljača koji su posebno za taj sajam izradili u suradnji s njemačkim komorama iz regije.

Hannover Messe najvažniji je industrijski sajam na svijetu. U njemu svake godine sudjeluje oko 6.000 izlagača i 200.000 posjetitelja iz cijeloga svijeta.

Katalog će se dijeliti posjetiteljima štanda te sudionicima stručne konferencije koja će se održati u sklopu sajma. Na njoj će biti predstavljena tržišta regije s naglaskom na potencijalne dobavljače. Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora katalog će dijeliti i na svim događanjima nakon sajma koja će u fokusu imati savjetovanje njemačkih partnera s naglaskom na dobavljačima. Time vam jamčimo da će katalog s profilom vaše tvrtke vidjeti velik broj potencijalnih njemačkih poslovnih partnera.

Ponuda obuhvaća:

  • objavu profila u katalogu dobavljača na sajmu Hannover Mess
  • dijeljenje kataloga koje će vršiti predstavnici Udruženja njemačkih trgovinskih komora (DIHK)
  • predstavljanje tvrtke širokom krugu njemačkih partnera i pod završetku sajma (npr. na informativnim i savjetodavnim događanjima u Njemačkoj)

Cijena iznosi 1.200,00 HRK + PDV

Posebna cijena: 750,00 HRK + PDV z aizlagače na sajmu Hannover Messe kao i za članove Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore

Za prijavu je potrebno ispuniti Narudžbenicu i Upitnik za Katalog dobavljača 2018. te dostaviti do 15.03.2018.g. u Njemačko-hrvatsku i industrijsku komoru , gđi. Karin Cikron na e-mail karin.cikron@ahk.hr

Upitnik i narudžbenicu za Katalog dobavljača 2018. možete pronaći u nastavku

Za više informacija možete se obratiti gđi. Karin Cikron na broj telefona +385 (0)1 63 11 619 ili

na e-mail: karin.cikron@ahk.hr

Podijeli
li
0