Pratite izvozne prilike on-line

Pratite izvozne prilike on-line
Gospodarska diplomacija

U svojim kontaktima s institucijama državne i lokalne vlasti te poslovnom zajednicom, hrvatska diplomatsko-konzularna predstavništva širom svijeta sakupljaju informacije o mogućnostima nastupa hrvatskih kompanija u inozemstvu.

Među njima se nalaze informacije o potražnji u pojedinim sektorima ili za pojedinim uslugama i proizvodima te informacije o razvojnim planovima i projektima pojedinih zemalja,  različite vrijednosti i različitih vremenskih projekcija.

Izdvojene informacije o izvoznim prilikama Ministarstvo vanjskih i europskih  poslova objavljuje na stranicama http://gd.mvep.hr/hr/izvozne-prilike, gdje se iste mogu pretraživati odabirom kategorija u izborniku. Informacije se, u proširenom obimu, dostavljaju hrvatskim poslovnim udruženjima, među kojima i HIZ-u, koja ih zatim distribuiraju hrvatskim izvoznicima.

Hrvatski izvoznici pozivaju sve koji imaju interesa da im se navedene informacije prosljeđuju, da nam pošalju svoje profile i kontakte na e-mail: info@hrvatski-izvoznici.hr, kako bismo ih mogli prepoznati kao proizvođače/pružatelje usluga u određenom segmentu.

Podijeli
li
0