Posjet hrvatske gospodarske delegacije Belgiji

Posjet hrvatske gospodarske delegacije Belgiji
European Enterprise Network

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Trgovačkom komorom grada Bruxellesa u okviru projekta EEN – Europska poduzetnička mreža organizira posjet hrvatske gospodarske delegacije Belgiji. Cilj posjete je omogućiti hrvatskim tvrtkama otkrivanje novih poslovnih mogućnosti u Belgiji, predstavljanje proizvoda i usluga te direktan kontakt s potencijalnim belgijskim poslovnim partnerima.

Sektori uključeni u delegaciju:

IT/digitalna ekonomija

proizvodnja hrane i pića

U okviru posjete, u Trgovinskoj komori grada Bruxellesa 18. listopada održat će se događanje MEET CROATIA 1.0. Tijekom događanja hrvatske i belgijske tvrtke upoznat će se s aktualnim gospodarskim trendovima u dvije zemlje s naglaskom na sektor hrane i pića te digitalne ekonomije. Biti će predstavljene i uspješne poslovne priče hrvatskih tvrtki koje već duži niz godina uspješno posluju u Belgiji. Nakon plenarnog dijela događanja organizirat će se individualni poslovni sastanci hrvatskih i belgijskih tvrtki s ciljem pronalaska novih poslovnih partnera na tržištu Belgije. 

Prijava za poslovne susrete za tvrtke iz gore navedenih sektora moguća je do 12. listopada putem sljedeće poveznice http://cro-bel2017.talkb2b.net/

Kontakt osoba:

Andrea Petrić
Hrvatska gospodarska komora
Tel: 01/ 456 1784
apetric@hgk.hr

Podijeli
li
0