WIFI Croatia edukacije - ponuda za članove

Za članove HIZ-a popust 20% na ukupnu cijenu treninga

WIFI Croatia edukacije - ponuda za članove
WIFI CROATIA d.o.o.

WIFI Croatia d.o.o., član HIZ-a organizira specijalističke edukacije na temu Project management, HR management te Inhouse edukacije.

Članovima HIZ-a odobren je ukupan popust od 20% na cijenu treninga.

Project management  početak edukacije 03.10.2015.

Sa stečenim stručnim znanjem i praktičnim iskustvom bit ćete kvalificirani za upravljanje zahtjevnim i kompleksnim zadaćama u Project Managementu koje Vam omogućuju nove korake u razvoju karijere. Bit ćete u mogućnosti primi­jeniti stečeno stručno znanje upravljanja jednim ili više projekata unutar organizacije.

 HR management  početak edukacije 10.10.2015. 

Opširnim i kvalitetnim obrazovanjem s visokim udjelom prakse postići ćete kompetencije koje Vam daju mogućnost kvalitetnog obavljanja operativnih i strateških zadaća u odjelu ljudskih potencijala. Za usavršavanje osoba zaduženih za razvoj ljudskih potencijala od velike je važnosti razmjena iskustva s kolegama. Na ovoj edukaciji poticat će Vas se na spomenutu razmjenu iskustva i na mogućnost obostranog učenja od kolega.

Inhouse edukacije   otvorene prijave

Ostale edukacije

Zainteresirani članovi HIZ-a za više informacija mogu se javiti posredstvom e-maila gđi Marini Klarić na e-mail marina.klaric@wificroatia.hr

Podijeli
li
0