Otvorene prijave za 9. poslovni forum zemalja Srednje i Istočne Europe i Kine u Dubrovniku

Vrijeme održavanja: 12.04.2019. / Rok prijave: 01.04.2019.

Otvorene prijave za 9. poslovni forum zemalja Srednje i Istočne Europe i Kine u Dubrovniku
Business forum of CEEC & CHINA

Republika Hrvatska ove je godine domaćin osmog sastanka šefova vlada Kine i 16 zemalja srednje i istočne Europe (CEEC) – Kina+16.

Summit predsjednika vlada održavat će se od 10. do 12. travnja u Dubrovniku, a na marginama političkih sastanaka Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta organizira poslovni forum za poduzetnike iz Kine i 16 europskih zemalja „9. poslovni forum zemalja Srednje i Istočne Europe i Kine“, koji će se održati u petak, 12. travnja u hotelu Rixos Libertas, Dubrovnik.

Poslovni forum sastojat će se od plenarnog dijela kada će se okupljenima obratiti premijeri vlada Hrvatske i Kine, nakon čega slijede četiri tematski definirana panela koji će pokrivati teme infrastrukture i ulaganja, proizvodnje, inovacija, trgovine, turizma i kulture. Tijekom Foruma bit će održani i individualni sastanci kineskih i europskih tvrtki.

Za sudjelovanje na događanju 9. poslovni forum zemalja Srednje i Istočne Europe i Kine 12. travnja potrebno se prijaviti putem online aplikacije koja je dostupna na službenoj stranici za prijavu:

www.croatia-forum2019-ceec-china.hgk.hr 

Na službenoj stranici za prijavu nalaze se informacije o preliminarnom programu, lokaciji događanja te predloženim hotelima za noćenje, a na toj će stranici pravovremeno biti objavljene i sve naknadno definirane informacije o događanju. 

Prijava putem službene stranice, uz registraciju za sudjelovanje, pruža mogućnost upisivanja informacija o interesima i područjima djelovanja sudionika, što po popunjavanju baze omogućuje pretragu partnera za individualne razgovore.

Podijeli
li
0