Održana 26. skupština HIZ-a, predstavljanje makroekonomskog izvješća prof. Ivanov i panel o osiguranju i financiranju

Održana 26. skupština HIZ-a, predstavljanje makroekonomskog izvješća prof. Ivanov i panel o osiguranju i financiranju
Održana 26. skupština HIZ-a(1/2)

U srijedu, 29. studenoga 2023.g. održana je 26. redovna skupština HIZ-a na kojoj su članovi Skupštine HIZ-a usvojili plan rada i financijski plan za 2024.g. te izmjene i dopune Statuta HIZ-a.

Nakon Skupštine, prof.dr.sc. Marijana Ivanov, glavna makroekonomistica HIZ-a održala je predavanje na temu Makroekonomsko okruženje i izvoz i predstavila Izvještaj o ključnim globalnim makroekonomskim kretanjima i projekcijama referentnih institucija.

Nakon predavanja prof. Ivanov uslijedila je panel rasprava na temu novosti iz osiguranja i financiranja u kojem su sudjelovali gđa. Sanja Gracin, voditeljica financiranja izvoza i trgovine iz Erste & Steiermärkische Bank d.d., gđa. Aneli Džajić, voditelj ključnih klijenata u Hrvatskom kreditnom osiguranju, Suzana Laušin-Katanec, direktorica Sektora kreditiranja HBOR-a , g. Predrag Novačić iz Prima bon d.o.o., g. Edvard Ribarić, Credit Specialites Leader, MARSH ADRIA i g. Marinko Ratković, vodeći specijalist za poslovanje s financijskim institucijama, Sektor poslovanja s velikim poduzećima i javnim sektorom iz Hrvatske poštanske banke d.d..

Panel rasprava HIZ Odbora za osiguranje i financiranje izvoza

Podijeli
li
0