Od nule do prvih milijuna u samo godinu dana: Tvrtka iz Koprivnice napravila revoluciju na tržištu

Od nule do prvih milijuna u samo godinu dana: Tvrtka iz Koprivnice napravila revoluciju na tržištu
Nanodiy

Od male tvrtke do poslovanja na čak četiri kontinenta. Mladi tim iz Koprivnice ima pune ruke posla. Trenutačno, rekao je direktor tvrtke Saša Miklošić, rade s 15 distributera u 32 zemlje.

Njihov inovativni način tiska na tekstil za koji ne trebaju skupi strojevi odmah je zainteresirao mnoge.

"Možete odraditi bilo koji otisak na tamnu majicu i biti pri tome pet puta jeftiniji. To je revolucija na tržištu. Do sada niti jedna tehnologija nije pružala takvo rješenje", rekao je Saša Miklošić, direktor tvrtke Nanodiy.

Svojim uspjehom dali su posla i drugim manjim lokalnim tvrtkama. Sami već imaju pet stalno zaposlenih, a planiraju tu brojku i podebljati, i to mladima iz njihova kraja. Također, iako su im i Danci i Nijemci nudili da presele poslovanje, odlučili su ostati u Hrvatskoj.

"Vjerujemo u domaće ljude i uzdamo se u vlastite snage, tako da vjerujemo da možemo uspjeti iz jedne Koprivnice na globalnom tržištu", rekao je direktor prodaje Nino Hat.

Vjetar u leđa brojne su ponude investitora. Kako priča Miklošić, kineske tvrtke već su rekle da planiraju ili investirati ili kopirati. Također, jedna ponuda za investiciju došla je i iz SAD-a.

Dobili su niz nagrada, a njihov potencijal je prepoznala i Nova TV te im dodijelila poseban oglašivački paket, kada su se natjecali na prošlogodišnjoj konferenciji Zagreb Connect.

"Očekujemo da će to biti od velike pomoći u marketinškoj strategiji i nadamo se da ćemo uspjeti promovirati brend na globalnom tržištu", rekao je Hat.

Izvor: www.dnevnik.hr

Podijeli
li
0