O poreznim i računovodstvenim novostima

Besplatno predavanje HIZ-a i Poslovne prilike j.d.o.o.

O poreznim i računovodstvenim novostima
Predavanje: Porezne novosti(1/2)

Hrvatski izvoznici i Poslovna prilika j.o.o.o.

Hrvatski izvoznici i Poslovna prilika j.d.o.o., u suradnji s ATF savjetovanjem d.o.o., organizirali su 16. prosinca 2014. kratko predavanje na temu „Novosti u poreznoj i računovodstvenoj regulativi od 1. siječnja 2015. godine “.

S obzirom na izmjene poreznih zakona i pripreme izmjena Zakona o računovodstvu predavanje je pojasnilo koje se novosti primjenjuju od 1.1.2015. godine te kratko najavilo koje se izmjene mogu očekivati u narednom razdoblju, a vezane su uz svakodnevno poslovanje poduzetnika i izvoznika. 

Predavanje su održali Paško Anić-Antić iz ATF savjetovanja i Marko Korbar iz Poslovne prilike.

U nastavku preuzmite prezentaciju s predavanja te pročitajte kratke biografije predavača.


PREZENTACIJA

PREDAVAČI:

dipl. ing. Marko Korbar, suosnivač tvrtke Poslovna prilika j.d.o.o. tvrtke za poslovno i porezno savjetovanje, te stručnjak za projekt management, ICT management, smanjenje troškova, marketing i poslovni razvoj. Bivši viši voditelj ICT marketinških projekata u Hrvatskom telekomu d.d., predsjednik uprave tvrtke Perform d.o.o. za razvoj financijskih poslovnih rješenja i podršku Fima grupe, te član uprave Fima grupe. Kao voditelj sudjelovao je na USAID/Deloitte projektima, te bio vlasnik obrta za poslovno savjetovanje. Član Nacionalnog vijeća za elektronsko poslovanje.

dr. sc. Paško Anić-Antić, obranio doktorsku disertaciju 2008. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Splitu, polje ekonomija, grana računovodstvo. Diplomirao i magistrirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu smjer računovodstvo financije i revizija. Suosnivač i direktor ATF Savjetovanja d.o.o. Od 2007. do 2011. godine radio u Centru za računovodstvo d.o.o., Zagreb kao glavni i odgovorni urednik „Računovodstvo i Porezi u Praksi“, stručnog časopisa iz područja računovodstva, poreza i financija, te savjetnik za računovodstvo i poreze. Od 2001. do 2006. godine radio u Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb kao voditelj računovodstva Grupe (Društvo za upravljanje obveznim i doborovoljnim mirovinskim fondom, Društvo za upravljanje otvorenim investicijskim fondom i ostala povezana društva Banke). Profesor je i voditelj katedre za računovodstvo  na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta (ZŠEM), visokoj poslovnoj školi s pravom javnosti. Održao niz stručnih seminara i radionica, te napisao desetke stručnih i znanstvenih članaka iz područja računovodstva i poreza. Ovlašteni je revizor i stalni sudski vještak za računovodstvo, poreze i financije.

Podijeli
li
0