"Junckerov plan"

Kako bi poboljšala investicijsko i financijsko okruženje na prostoru EU, te stvorila okvir za snažnije investicije, Europska komisija je pokrenula inicijativu pod nazivom „Plan ulaganja za Europu“, poznatu i pod nazivom ''Junckerov plan''. HBOR je centralna točka za sve potencijalne klijente i dionike „Junckerovog plana“ u Republici Hrvatskoj. Sve informacije o Junckerovom planu, te Smjernice za investitore i nacionalne koordinatore možete pronaći na web stranicama HBOR-a na linku http://www.hbor.hr/juncker

Važno - Prijava projekata
Potencijalne projekte za financiranje u okviru Junckerovog plana možete prijaviti putem obrasca na linku ovdje.

Prijava projekata za koje se traže investitori (vrijednosti iznad 10 milijuna EUR) – u okviru Europskog portala projekata.
Očekuje se da će Europski portal projekata ulaganja biti pokrenut do kraja I. kvartala 2016. godine. Radi se o portalu za spajanje održivih projekata (čiji promotori traže financiranje) s potencijalnim investitorima koji putem portala mogu pronaći sve relevantne informacije potrebne za donošenje odluka o investiranju.
Trenutno je dostupan Obrazac za prijavu projekata koji traže investitore, koji je moguće pronaći ovdje. Pozivamo sve zainteresirane investitore da popune navedeni obrazac za projekte iznosa od 10 milijuna EUR na više, te da isti pošalju prema portalu, a po želji dostave i na efsu@hbor.hr i efsu@mrrfeu.hr.

Izvor: www.hbor.hr

Podijeli
li
0