B2B susret „Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u Hrvatskoj i državama Zapadnog Balkana“

9.6.2016., Dortmund, Njemačka

B2B susret „Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u Hrvatskoj i državama Zapadnog Balkana“
Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora

Njemačko Udruženje za upravljanje materijalima, nabavu i logistiku (BME e.V) i organizacija regionalnih njemačkih industrijskih i trgovinskih komora (AHK), organizira B2B projekt: „Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u Hrvatskoj i državama Zapadnog Balkana“ koje će se održati 9.6.2016.g. u Dortmundu, Njemačka (Industrijska i trgovinska komora u Dortmundu).

Cilj projekta je da se u okviru jednodnevnog događaja u Dortmundu, odabrane tvrtke iz Hrvatske i ostalih zemalja Zapadnog Balkana sastanu sa njemačkim tvrtkama koje su zainteresirane za uspostavljanje poslovnih kontakata sa proizvođačima iz ove regije, tj. njihovim novim potencijalnim dobavljačima roba i usluga iz traženih djelatnosti poslovanja  kao što su metaloprerađivačka industrija općenito, strojogradnja i proizvodnja opreme, proizvodnja djelova za automobilsku industriju, ljevaonice- odljevci i obrada, proizvodnja pokretnih traka i dijelova, elektrotehnika, elektro Hardware inženjering i dr.

Više informacija o ovoj inicijativi i uvjetima sudjelovanja objavljeno je na web stranici Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore: http://kroatien.ahk.de/hr/projekti/njemacka-inicijativa-za-pronalazenje-dobavljaca-u-hrvatskoj-i-drzavama-zapadnog-balkana/

Koncept projekta se bazira na „B2B – matchmaking platformi“.  Četrdesetčetiri (44) profila njemačkih tvrtki se nalazi u prilogu –excel Tab 2 (All Short Profiles DE Companies) sa kratkim opisima djelatnosti poduzeća i konkretnim zahtjevima koji su upućeni tvrtkama  u Hrvatskoj i državama Zapadanog Balkana. Profili njemačkih tvrtki navode što sve tvrtka/ proizvođač iz Hrvatske  treba imati u svom proizvodnom portfelju kako bi se kvalificiralala za potencijalnu saradnju.

Svoj interes za sudjelovanje u projektu ostvarujete popunjavanjem priloženog obrasca najkasnije do 22.04.2016. (prilog excel Tab 1 –Supplier Sheet).  Dostavljeni ispunjeni obrasci svih zainteresiranih tvrtki iz Hrvatske i regije biti će poslani u BME e.V. (Udruženje za upravljanje materijalima, nabavu i logistiku SR Njemačke) koje će dostaviti prijave njemačkim tvrtkama na uvid a koje će na kraju  odlučiti o odabiru tvrtki  koje će sudjelovati na B2B događaju u Dortmundu u lipnju ove godine. Planirano je da više od 100 tvrtki iz regije Zapadnog Balkana prisustvuje ovoj manifestaciji, dok se sa njemačke strane očekuje 44 njemačkih zainteresiranih tvrtki.

Ukoliko ste se prepoznali kao novi dobavljač neke od njemačkih tvrtki pozivamo Vas da popunite obrazac koji se nalazi u nastavku (excel Tab 1 –Supplier Sheet)

te ispunjeni obrazac pošaljete na adresu: davor.okicic@ahk.hr  (sa naznakom u predmetu mail-a: Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u Hrvatskoj).

Važne napomene:

  • Obrazac excel Tab 1 –Supplier Sheet se popunjava na engleskom jeziku
  • Službeni jezik na B2B manifestaciji u Dortmundu je engleski, tj. B2B sastanci će se odvijati na engleskom jeziku (opcija njemački jezik).
  • Broj mjesta na B2B događaju je ograničen, o konačnom odabiru za sudjelovanje na B2B susretu 09.06.2016. u Dortmundu odlučuju njemačke tvrtke

Za više informacija možete kontaktirati g. Davor Okičića iz Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore na kontakte u nastavku

Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora
Strojarska 22/11
HR-10000 ZAGREB
Tel.: +385 1 6311 613
Fax: +385 1 6311 630

E-mail: davor.okicic@ahk.hr

Podijeli
li
0