Kako pristupiti talijanskom tržištu?

Kako pristupiti talijanskom tržištu?
Prezentacija poslovanja na talijanskom tržištu(1/2)

Hrvatski izvoznici, Hrvatska udruga poslodavaca, Hrvatska obrtnička komora u suradnji s Ministarstvom vanjskih i europskih poslova organizirali su 9. travnja 2015. prezentaciju na temu „MOGUĆNOSTI NASTUPA HRVATSKIH TVRTKI NA TALIJANSKOM TRŽIŠTU“.

U uvodu je ministar savjetnik u Veleposlanstvu RH u Rimu Ilija Želalić predstavio talijansko gospodarstvo i robnu razmjenu Italije i Hrvatske.

U nastavku je prezentaciju usluga  talijanske agencije Agent321  održao g. Enrico Seminara, potpredsjednik agencije Agent321.

Po održanoj prezentaciji donesen je zaključak da svi zainteresirani za sudjelovanje na predstavljenom sajmu Forum Agenti koji će se održati u lipnju 2015.g. u Veroni, svoj interes za sudjelovanjem dostave svojoj matičnoj instituciji (članovi HIZ-a na e-mail: info@hrvatski-izvoznici.hr) do srijede, 15. travnja 2015.

Organizatori prezentacije: HIZ, HUP, HOK, MVEP


O agenciji  AGENT321

Agencija "Agent321" okuplja preko 300.000 komercijalista-agenata specijaliziranih prema industrijskim sektorima za pronalazak potencijalnih kupaca na talijanskom tržištu. Agencija funkcionira na način da strana tvrtka koja želi pronaći potencijalnog kupca za svoj proizvod ili uslugu na talijanskom tržištu detaljno obrazloži svoje želje i interese, te odredi rok do kojeg očekuje da se eventualno sklopi ugovor o prodaji. Nakon toga, agenti specijalizirani za određenu industrijsku granu  pružaju usluge procjene ima li dotični proizvod ili usluga potencijala za plasman na talijanskom tržištu. Ukoliko je procjena pozitivna, agenti će organizirati sastanke na području cijele Italije te pratiti pregovore do sklapanja ugovora.

Također, agencija "Agent321" organizira svake godine specijalizirane sajmove u Italiji tijekom kojih se organiziraju B2B susreti.


PREUZIMANJE PREZENTACIJE  

Podijeli
li
0