13. HBOR-ova međunarodna konferencija o poticanju izvoza

Ulaganje u modernizaciju i razvoj proizvoda i usluga ključ je povećanja konkurentnosti i izvoznih rezultata

13. HBOR-ova međunarodna konferencija o poticanju izvoza
13. HBOR konferencija o poticanju izvoza

HBOR-ova međunarodna konferencija o poticanju izvoza održati će se u ponedjeljak, 24. studenoga 2014. godine u hotelu Westin.

Tijekom ovogodišnje Konferencije istaknut će se važnost korištenja dostupnih EU fondova za unapređenje poslovanja i povećanje konkurentnosti gospodarstvenika čime se posredno povećava i njihova konkurentnost na inozemnom tržištu i mogućnosti za izvoz. U sklopu panel rasprave, pored predstavnika razvojnih i izvoznih banaka, sudjelovati će i izvoznici koji će prenijeti svoja iskustva u putu ka povećanju svojeg izvoza i uspješnom nastupu na inozemnim tržľištima.

Tijekom konferencije predstavit će se konkretni rezultati akcijskog plana za podršku izvozu 2014 - 2015.

Konferencija je prvenstveno namijenjena hrvatskim izvoznicima, predstavnicima poslovnih banaka, izvozno-kreditnih agencija i izvoznih banaka, te drugim vodećim stručnjacima iz područja financiranja i osiguranja izvoza iz Hrvatske i inozemstva.

U drugom dijelu konferencije održati će se tri paralelne radionice od kojih će se jedna baviti dostupnim sredstvima EU fondova, druga mogućnostima za smanjenje izvoznih rizika, a treća utjecajem najnovijih političkih previranja i sankcija (Ukrajina, Irak, Sirija, Rusija) na Europsku uniju i hrvatski izvoz.

Program Konferencije možete pronaći na poveznici u nastavku

http://www.hbor.hr/konferencija-o-poticanju-izvoza/program.html

Rok za prijavu na konferenciju je četvrtak, 13. studenoga 2014. a prijaviti se možete putem prijavnice u nastavku

http://www.hbor.hr/konferencija-o-poticanju-izvoza/prijavnica.html

Podijeli
li
0