Međunarodni turistički sajam IMTM 2023/The International Tourism Exhibition

14.-15. veljače 2023 (Paviljon 2 u The Expo Centre, Tel Aviv, Izrael)

Sajam IMTM 2023 je globalni događaj umrežavanja turističke industrije, osmišljen kako bi povezao profesionalce sa svih razina poslovanja i usluga u turizmu i putovanjima istodobno nudeći priliku za  izlaganje u renomiranom The Expo Centre, Tel Aviv.

IMTM 2023 podupire Ministarstvo turizma Države Izrael i u potpunosti je prilagođen povećanju povezanosti i vidljivosti turističke industrije. Sudionici mogu uspostaviti vrijedne kontakte te održati B2B sastanke i seminare. IMTM raspolaže s desecima paviljona i domaćin je tisućama turističkih profesionalaca iz Izraela i inozemstva.

Na ovom sajmu tradicionalno izlažu nacionalni i regionalni turistički uredi, konferencijski centri, hoteli, lječilišta i golf odmarališta, organizatori krstarenja, tvrtke za iznajmljivanje automobila, zrakoplovne kompanije, agenti, turoperatori, tvrtke za upravljanje odredištima, trgovačka udruženja, publikacije i tehnološke tvrtke.

U slučaju zainteresiranosti Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Izraelu  spremno je pomoći u organizaciji B2B poslovnih sastanaka.

Web stranica: https://www.imtm-telaviv.com/

Kontakt: IMTM Secretariat (C/O Ortra Ltd.)

Telefon: 972-3-638 4444

Faks: 972-3-638 4455

E-mail: imtm@ortra.com

Podijeli
li
0