Končar na konferenciji Future Energy East Africa u Keniji

Končar na konferenciji Future Energy East Africa u Keniji
KONČAR grupa

Predstavnici Končara sudjeluju na konferenciji Future Energy East Africa, najvažnijem okupljanju energetskog sektora Istočne Afrike, koje je danas započelo u Nairobiju u Keniji, izvijestio je Končar u srijedu.

Skup kojemu je Končar jedan od sponzora, okupio je oko tisuću sudionika iz tridesetak zemalja, a na svom izložbenom prostoru Končar predstavlja proizvode i reference za energetski sektor.

Tijekom dvodnevnog rada skupa, predstavnici Končara sudjelovat će u panel raspravi, okruglom stolu i u programu tehničkih prezentacija, što je dosad najaktivnije Končarovo sudjelovanje.

Končar je zadnjih godina aktivan na tržištu Istočne Afrike: revitalizirane su hidroelektrane Mulungushi i Lunsemfwa u Zambiji, hidroelektrana Kidatu u Tanzaniji, a završena je revitalizacija prve jedinice hidroelektrane Kamburu u Keniji.

Kad je riječ o pojedinačnoj elektroenergetskoj opremi, tijekom proteklog desetljeća isporučeni su transformatori vrijednosti oko 12 milijuna eura, a nedavno je isporučen i prvi sustav monitoringa transformatora za transformatorsku stanicu Suswa u Keniji, kaže se u priopćenju.

Izvor: HINA

Podijeli
li
0