Katarski sajmovi Agroteq & Enviroteq 2020

17.-21. ožujka 2020. u DECC, Doha.

Ministarstvo općina i okoliša države Katar u kongresnom centru u Dohi (DECC) organizira 8. međunarodni poljoprivredni sajam (AgriteQ 2020) od 17. do 21. ožujka. Sajam će biti prilika za lokalne i međunarodne dionike u poljoprivredi za razmjenu znanja, stručnosti te otkrivanje novih trendova u poljoprivredi.

Paralelno uz AgriteQ održat će se i prva međunarodna izložba o okolišu #EnviroteQ koja prati katarsku nacionalnu viziju 2030. Na izložbi će se predstaviti razna istraživanja vezana uz zaštitu okoliša te najnovija rješenja i proizvodi u sustavima zaštite okoliša.

Cilj izložbi je ponuditi mogućnosti trgovinske suradnje zemljama sudionicama i razmjenu iskustva s obzirom da će biti prisutne kako lokalne, tako i međunarodne kompanije specijalizirane u poljoprivredi, navodnjavanju, ribarstvu i okolišu. U pratećim dokumentima možete pronaći dodatne informacija o samim događanjima.

Hrvatske tvrtke koje zanima izlaganje na ovome sajmu mogu se prijaviti na korištenje besplatnog prostora u okviru službenog nacionalnog štanda, koji će organizirati HGK ako se za izlaganje na tom štandu prijave najmanje četiri tvrtke koje dolaze barem iz dva različita sektora (poljoprivreda, hrana, veterina i/ili okoliš).

Za izlaganje na besplatnom štandu koji organizator nudi potrebno se prijaviti do 30. siječnja online obrascem u nastavku teksta. Prijavi li se dovoljan broj tvrtki za besplatan štand, HGK će sa organizatorom sajma dogovoriti sve potrebno za nacionalni štand.

Više informacija o sajmu AgriteQ možete doznati na WEBU SAJMA

Podijeli
li
0