IZVOZNA RADIONICA 2023.

Osječko-baranjska i Vukovarsko-srijemska županije

IZVOZNA RADIONICA 2023.
Izvoz

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja u suorganizaciji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije te partnerima - Ministarstvom vanjskih i europskih poslova, Ministarstvom financija - Carinskom upravom te Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak i udrugom Hrvatski izvoznici organizira Izvoznu radionicu za postojeće i potencijalne izvoznike s područja Osječko-baranjsko i Vukovarsko-srijemske županije,koja će se održati:

u srijedu, 24. svibnja 2023. godine

od 9.00 do 14.00 sati

na adresi

Poduzetničkom inkubatoru Antunovac, Gospodarska zona 23, Antunovac

Izvozna radionica je namijenjena svim postojećim i potencijalnim izvoznicima, prvenstveno malim i srednjim poduzetnicima iz proizvodno-prerađivačkih djelatnosti koji žele dobiti aktualne i korisne informacije na razne teme – Zašto i kako izvoziti; Gdje i kako pronaći partnere; Mogućnosti i izvori financiranja. Također, na radionici će biti predstavljena i uspješna izvozna priča s područja županije.

Predavanja će održati stručnjaci iz institucija i organizacija u čijoj su nadležnosti pojedine teme, odnosno iz Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, Ministarstvo financija – Carinska uprava, Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, Hrvatske banke za obnovu i razvitak te udruge Hrvatski izvoznici.

Molimo da sudjelovanje (ime i prezime, funkcija/radno mjesto, naziv i djelatnost tvrtke, kontakt telefon) prijavite do 22. svibnja 2023. godine na export@mingor.hr

Program radionice

Izvozne radionice provodit će se tijekom cijele 2023. godine u svim županijama Republike Hrvatske, u organizaciji Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, suorganizaciji Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije i partnere - Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, Ministarstvo financija – Carinska uprava, Hrvatska banka za obnovu i razvitak te udruga Hrvatski izvoznici.

Podijeli
li
0