İzmir Enternasyonal Fuarı

7. - 11. rujna 2018., Izmir, Turska

Međunarodni sajam u Izmiru „İzmir Enternasyonal Fuarı“, 87. po redu, održavat će se u razdoblju od 7. do 11. rujna 2018. godine. Riječ je o najstarijoj izložbi u Turskoj, a glavna tema njenog ovogodišnjeg izdanja bit će tehnologija.

U ime organizatora, voditelj projekta Onur Arikan snažno se zauzeo za sudjelovanje Republike Hrvatske, njezinih institucija, a posebice  hrvatskih kompanija i poduzetnika na ovogodišnjoj sajamskoj manifestaciji, naglašavajući kako je to izvrsna platforma za predstavljanje gospodarskih kapaciteta i potencijala.  

Prošlogodišnja sajamska manifestacija na 15.000 m2 izložbenog prostora okupila je 413 izlagača, 109 inozemnih kompanija, 304 domaće kompanije, 123 inozemna izaslanstva iz 26 država te gotovo 1,3 milijuna posjetitelja.

Organizator „İzmir Enternasyonal Fuarı“ spreman je ponuditi vrlo povoljne uvjete za izlagače, uvažavajući gospodarske potencijale regije Izmira i namjeru jačanja hrvatske institucionalne prisutnosti u Turskoj (otvaranje predstavništva HGK u Istanbulu), a ponajviše povećano zanimanje hrvatskih kompanija za tursko tržište.

Kontakt:

Onur Arikan

e-mail: onur.arikan@izmirfair.com.tr

Više pojedinosti na: www.ief.izfas.com.tr

Podijeli
li
0