Hrvatsko-španjolski gospodarski forum

Termin održavanja: 01.10.2019.

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Veleposlanstvom Kraljevine Španjolske u Republici Hrvatskoj organizira Hrvatsko-španjolski gospodarski forum pod nazivom Hrvatska i Španjolska, poveznica između Europe i Sredozemlja: Razmjena iskustva u razvoju prometnog sektora, koji će se održati u utorak, 1. listopada u Hrvatskoj gospodarskoj komori, na adresi Rooseveltov trg 2.

U sklopu Foruma održat će se panel-rasprava o mogućnostima financiranja projekata u prometnom sektoru iz fondova Europske unije te poslovni susreti na kojima će sudjelovati predstavnici hrvatskih i španjolskih tvrtki i institucija iz prometnog sektora. 

Popis španjolskih tvrtki čiji će predstavnici sudjelovati na susretu s predstavnicima hrvatskih tvrtki dostupan je u nastavku.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na Forumu i B2B razgovorima, molimo vas da popunite prijavni obrazac (u nastavku teksta).

Prijave će se zaprimati najkasnije do 26. rujna.

Kontakt-osoba za organizaciju događanja je Niko Ivković, Sektor za međunarodne poslove i EU HGK (tel.: 01 456 1784, e-mail: nivkovic@hgk.hr).

Program

VrijemeAktivnost
09:00 - 09:20Registracija sudionika
09:20 - 09:45Pozdravni govori: Luka Burilović, predsjednik, Hrvatska gospodarska komora / Nj. E. g. ALONSO DEZCALLAR DE MAZARREDO, veleposlanik, Veleposlanstvo Kraljevine Španjolske u Republici Hrvatskoj / predstavnik, Ministarstvo prometa Kraljevine Španjolske (tbc) / predstavnik, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture RH (tbc)
09:45 - 10:30Strategije za poboljšanje povezanosti između Sredozemlja i srednje Europe: Mediteranski koridor. Ciljevi i planovi za razvoj željeznica i luka u Hrvatskoj i Španjolskoj. Prezentacija stanja u Republici Hrvatskoj- predstavnik, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture RH/ HŽ Infrastruktura d.o.o. Prezentacija stanja u Kraljevini Španjolskoj, predstavnik, Adif/ State Ports Authority
10:30 - 11:00Pauza za kavu / networking
11:00 - 11:45Panel „Financiranje budućnosti: iskustva u upravljanju EU fondovima u prometnom sektoru“ / predstavnik, Ministarstvo prometa Kraljevine Španjolske (tbc) predstavnik, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije RH (tbc) predstavnik, Predstavništvo Europske komisije u RH (tbc)
11:45 - 12:30Korištenje visoke tehnologije u željezničkom sektoru u Hrvatskoj i Španjolskoj Prezentacija stanja u Republici Hrvatskoj- predstavnik, Hrvatska gospodarska komora Prezentacija stanja u Kraljevini Španjolskoj, predstavnik, ICEX/ Spain Trade and Investment or the Spanish Railways Association
12:30 - 13:00B2B razgovori između hrvatskih i španjolskih tvrtki
13:00Buffet/ networking Nastavak B2B razgovora između hrvatskih i španjolskih tvrtki

Informacije o navedenom forumu pronađite na poveznici u nastavku

https://hgk.hr/hrvatsko-spanjolski-gospodarski-forum-najava?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=hgk_info_1192019&utm_term=2019-09-11

Podijeli
li
0