Foto-monografija "Hrvatska iz zraka"

Foto-monografija "Hrvatska iz zraka"
Fotomonografija Hrvatska iz zraka

"Hrvatska iz zraka", prva je hrvatska fotomonografija potpisana najprestižnijim svjetskim brandom u fotografiji „National Geographic‟. Nakon sedam godina rada na najvećem, najambicioznijem i najskupljem projektu „Hrvatska iz zraka“ projekt je dovršen u lipnju 2014. godine,  a premijerna je izložba u HDLU doživjela rekordnu posjećenost - inovativnu, multimedijalnu izložbu je posjetilo više od 10 000 ljudi.
Raskošno izdanje sadržava dvije stotine fotografija formata 48x32 cm koje su rezultat sedmogodišnjeg istraživanja Hrvatske iz zračne perspektive te prikazuju poznate hrvatske prirodne i kulturne atrakcije na dosad neviđen način, ali otkrivaju i neke posve nove vrijednosti.
Raspored fotografija u knjizi pomno je koncipiran tako da prikaže i naglasi čudesnu raznolikost i bogatstvo Hrvatske.
Svaku fotografiju prati tekst o geografskim, povijesnim, razvojnim i kulturnim značajkama Hrvatske – a svi zajedno slikaju osebujan portret Hrvatske i smještaju je u širi prostorni i vremenski kontekst.
Fotomonografija „National Geographic: Hrvatska iz zraka“ koju kraste i tekstovi Davora Rostuhara, autora fotografija i voditelja projekta, u prvih pola godine prodana je u 6000 primjeraka i doživjela je prvi dotisak. Brojne institucije (Ured predsjednika, MVEP, Ministarstvo turizma…) izabrale su je za protokolarni poklon.

Ponudu za članove udruge Hrvatski izvoznici možete pronaći u nastavku

[dokument1]

[dokument2]

Podijeli
li
0