HIZ radionica na temu Robne i prijevozne isprave

srijeda, 27.10.2021.g., od 10.00-12.00 sati, sjedište Končar-Elektroindustrija d.d., Fallerovo šetalište 22, Zagreb

Udruga Hrvatski izvoznici  u suradnji s PRIMACOŠPED d.o.o. organizirati će dana, 27. listopada 2021.godine od 10.00 sati, radionicu na temu: „Robne i prijevozne isprave“ u dvorani na XI katu u sjedištu Končar-Elektroindustrija d.d., Fallerovo šetalište 22, u Zagrebu (pomorske teretnice, teretni listovi, međunarodne špediterske potvrde, isprave o osiguranju robe, carinski dokumenti...).

PRIMACOŠPED d.o.o. je pouzdan partner visoke kvalitete u transportu sa više od 30 godina iskustva u transportu i ovlaštenom carinskom zastupanju uz korištenje vlastite moderne flote vozila koja su opremljena prema najvišim standardima.

Organizacija radionice na temu „Robne i prijevozne isprave“ uslijedila je nakon obrade podataka i iskaza interesa zaprimljenih od strane hrvatskih izvoznika putem popunjavanja Upitnika u SBHI (Središnjoj bazi Hrvatskih izvoznika).

TEMA:

1. Priprema robnih i prijevoznih isprava

2. Primjena i važnost INCOTERMS-a u izvoznoj dokumentaciji

PREDAVAČI:

g. Boris Vavra, direktor prodaje PRIMACOŠPED d.o.o.

Molimo Vas da iskaz interesa za sudjelovanje na besplatnoj radionici, pošaljete putem email-a na info@hrvatski-izvoznici.hr  najkasnije do 25. listopada 2021.g., do 16.00 sati.

Obavezna prethodna prijava za  besplatnu radionicu Robne i prijevozne isprave biti će do dana, 25.10.2021. do 16.00 sati.

Podijeli
li
0