HIZ prezentacija: Osvrt na Sporazum o slobodnoj trgovini između EU i Koreje

ponedjeljak, 13. svibnja 2019.g.od 10.00 sati, Hrvatski izvoznici, mini neboder,Fallerovo šetalište 22, Zagreb

HIZ prezentacija: Osvrt na Sporazum o slobodnoj trgovini između EU i Koreje
Zastava Južne Koreje

Udruga Hrvatski izvoznici u suradnji sa Sektorom za trgovinsku i investicijsku politiku, Ministarstva vanjskih i europskih poslova organizira prezentaciju na temu:

Osvrt na Sporazum o slobodnoj trgovini između EU i Koreje, a koja će se održati u ponedjeljak, 13. svibnja 2019. g. od 10.00 sati, u dvorani udruge Hrvatski izvoznici , Fallerovo šetalište 22, IV kat, u Zagrebu.

Prema podacima robne razmjene DZS, Republika Hrvatska na tržištu Republike Koreje ostvarila je zavidan rast izvoza u 2018.g. što donosi zaključak da je to daleko tržište sve interesantnije za hrvatske izvoznike.

Gđa. Tatjana Vinković, iz Sektora za trgovinsku i investicijsku politiku, MVEP, prezentirati će detaljne odrednice Sporazuma o slobodnoj trgovini između EU i Republike Koreje sa osvrtom na RH, a koji se primjenjuje od 01. srpnja 2011.g.

U nastavku gosp. Darko Janković, savjetnik Uprave u tvrtki ZLATAN OTOK d.o.o, član udruge Hrvatski izvoznici, prezentirati će sudionicima poslovni put i uspjeh tvrtke na tom dalekom tržištu.

PROGRAM PREZENTACIJE:

10.00  Osvrt na primjenu Sporazuma o slobodnoj trgovini između Europske unije i Republike Koreje od 01. srpnja 2011.g.  

gđa. Tatjana Vinković, Sektor za trgovinsku i investicijsku politiku, MVEP

11.00 Izvoz tvrtke ZLATAN OTOK d.o.o. na tržištu Republike Koreje-osvrt na izvoz vina i specifičnosti posla iz segmenta alkoholnih pića

gosp. Darko Janković, Zlatan otok d.o.o.

11:30 Pitanja i rasprava 

Potvrdu svog dolaska na prezentaciju molimo poslati na e-mail info@hrvatski-izvoznici.hr do petka, 10. svibnja 2019.g. do 12.00 sati.                                                             

                                             

 

Podijeli
li
0