FORUM AGENTI FORUM Milano

Želite li ojačati svoju prisutnost na talijanskom tržištu? Možda tražite agenta koji će vam u tome pomoći? Forum Agenti sajam je prava prilika da ga nađete.


Nakon što je hrvatsko gospodarstvo, u organizaciji Ministarstva vanjskih i europskih poslova te gospodarskih udruženja HIZ-a, HUP-a i HOK-a prvi put sudjelovalo na sajmu Forum Agenti u lipnju 2015. u Veroni, obavještavamo vas da će se sljedeće izdanje Forum Agenti održati od četvrtka, 26. studenoga, do subote, 28. studenoga 2015. na lokaciji Fiera Milano City, Milano, Italija. Ovo trodnevno događanje bit će ponovno prilika i hrvatskim poduzetnicima za brojne izravne razgovore i dogovore s komercijalnim agentima za talijansko tržište.

Organizatori sajma, Mreža Agent321, osigurali su posebne uvjete sudjelovanja za hrvatska poduzeća koja se prijave slijedom ove ponude. Stoga, ne gubite vrijeme - iskoristite  POSEBNU PONUDU ZA HRVATSKA PODUZEĆA.

POSEBNA PONUDA ZA HRVATSKA PODUZEĆA UKLJUČUJE:

  • Cijenu usluge najma izlagačkog prostora 3x2m za 1.500,00 EUR + PDV (cijena u cijelosti iznosi 2.300,00 EUR + PDV).

Dodatno, u navedenu cijenu je uključeno:

  • Osigurano parkirno mjesto unutar prostora sajma bez dodatne naknade;
  • Mjesto u skladištu unutar sajamskog prostora za odlaganje izložbenog materijala bez dodatne naknade.

NAPOMENA: Ova posebna ponuda vrijedi samo za prijave zaprimljene do petka, 16. listopada 2015., putem poveznica iz ove ponude.

Što je to sajam Forum Agenti?

Forum Agenti je jedinstveni poslovni sajam na svijetu, u cijelosti posvećen stvaranju mogućnosti susreta komercijalnih agenata koji traže klijente i poduzetnika koji traže komercijalne agente. Sudionici sajma imaju mogućnost na jednom mjestu izravno upoznati i razgovarati s brojnim agentima specijaliziranima prema tržištima i grupama proizvoda. 

Po kojem principu djeluje Forum Agenti Milano?

  1. Poduzetnik rezervira izložbeni prostor na sajmu (veličine 3x2m ili 4x3m);
  2. Uredništvo Forum Agenti u kontaktu s poduzećem dogovara izgled i sadržaj promotivnih materijala o poduzeću u on-line i tiskanim izdanjima sajma (logo poduzeća, informacije o proizvodima, itd.);
  3. Predstavnici poduzeća dolaze na sajam na kojem se sastaju sa zainteresiranim agentima;

Utiske jednog hrvatskog sudionika na sajmu Forum Agenti održanom u Veroni u lipnju 2015. možete pročitati u priloženom dokumentu. U prilogu također možete naći brošuru sajma, kao i dodatne informacije za hrvatske sudionike.

Više informacija dostupno je na poveznici Forum Agenti Milan Special Offer 
Prijava za sudjelovanje dostupna je na poveznici Application Form

 

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje kao i za sve daljnje informacije oko mogućnosti sudjelovanja, kontaktirajte Kristinu Gaća, predstavnika Mreže Agent321 za hrvatsko tržište, na e-mail hrcompanies@agent321.com.

Više informacija možete pronaći u dokumentima u nastavku

Podijeli
li
0