FATCA Poslovni doručak

21.studenog 2014., hotel Sheraton Zagreb

FATCA Poslovni doručak
U TURN TAX REFUND

U Turn Tax Refund organizira u petak, 21. studenog 2014. godine u hotelu Sheraton Zagreb FATCA Poslovni doručak te će se u suradnji sa tvrtkom Kašnjar poslovno savjetovanje i gospođom Dubravkom Sekulić Grgić, pomoćnicom ravnatelja za europske poslove i međunarodnu suradnju u Poreznoj upravi, obraditi aktualnosti vezane za uvođenje i primjenu FATCA-e, propisa Ujedinjenih Američkih Država koji obvezuje strane financijske institucije na ustupanje podataka o klijentima – američkim rezidentima, američkim poreznim vlastima (Foreign Account Tax Compliance Act).

Republika Hrvatska potpisala je 11. listopada 2013. godine u Strasbourgu Multilateralnu konvenciju o uzajamnoj administrativnoj pomoći u poreznim stvarima što između ostalog predstavlja pravnu podlogu za sklapanje Sporazuma između Vlade Republike Hrvatske i Sjedinjenih Američkih država u cilju unapređenja izvršenja poreznih obveza na međunarodnoj razini i provođenja FATCA-Model 1A Sporazuma koji se temelji na reciprocitetu.

Iskoristite priliku, informirajte se na vrijeme, te postavite pitanja kako bi spremni dočekali uvođenje i primjenu FATCA propisa. 

Naknada za sudjelovanje na FATCA Poslovnom doručku iznosi 550 kn + PDV za prvog polaznika, 450 kn + PDV za drugog polaznika iz iste tvrtke a treći polaznik je gratis. Broj sudionika je ograničen pa Vas molimo da se na vrijeme registrirate putem web stranice www.uturntaxrefund.com/events  najkasnije do 20. studenog, 2014.

Raspored događanja pronađite u dokumentu u nastavku

[dokument1]

Podijeli
li
0