Konferencija „Novi poslovni modeli i strategije za razvoj proizvoda“

srijeda, 13. lipnja 2018.g., hotel The Westin Zagreb

Konferencija „Novi poslovni modeli i strategije za razvoj proizvoda“
Executive događaj „Novi poslovni modeli i strategije za razvoj proizvoda“

Pod pokroviteljstvom Hrvatske Gospodarske Komore te Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, CADCAM Grupa organizira executive događaj „Novi poslovni modeli i strategije za razvoj proizvoda“ koji se održava 13.lipnja 2018.g. u hotelu Westin s početkom u 14:00.

Predavači su inozemni stručnjaci s bogatim višegodišnjim iskustvom rada u industriji koji će kroz kratke prezentacije predstaviti nove poslovne modele i izazove s kojima se tvrtke susreću na putu transformacije u inovativna pametna poduzeća i kako mogu preoblikovati potrebe kupca u značajke krajnjeg proizvoda.

Panelisti Petar Bobek (Končar D&ST), Emil Perić (HGK), Stanko Škec (FSB) i Zlatko Šimunec (CADCAM Grupa) razgovarati će na temu tko predvoditi industrijsku revoluciju hrvatskog gospodarstva, što je ključno za primjenu 4. Industrijske revolucije gospodarstva u cjelini,  ali i svake tvrtke pojedinačno kao i koliko je svaki od sektora društva spreman ulagati u nove tehnologije i poslovna rješenja.

Detaljan program možete provjeriti na web stranici: https://www.cadcam-group.eu/hr/dogadaj-novi-poslovni-modeli-i-strategije-razvoja-proizvoda

Sudjelovanje je besplatno, broj mjesta ograničen te je potrebno registrirati se na web stranici organizatora. 

Podijeli
li
0