European Startup Universe program za tehnološke startupove u EU

European Startup Universe program za tehnološke startupove u EU
European Startup Universe

European Startup Universe (ESU) je program usmjeren prema tehnološkim startupima u Europskoj uniji. Cilj mu je povezati startup u ranoj fazi poslovanja sa stručnjacima unutar tehnološke zajednice koji im mogu pomoći sa znanjem, savjetima i potencijalno financijama u njihovom razvoju i rastu. Tu prvenstveno mislimo na poznate investitore, stručnjake, vlasnike uspješnih tehnoloških tvrtki.

Plan je da se svi  sastanu na istom virtualnome mjestu, platformi https://thefounderhood.com, tijekom 6 tjedana, na kojem će svaki startup imati pristup znanju, iskustvima, financiranju, potencijalnu mogućnost širenja na zemlje EU te pronalazak novih klijenata.

Zainteresirani za uključivanje u mrežu mentora u sklopu European Startup Universe Croatia, mogu se javiti Poduzetničkom inkubatoru BIOS d.o.o. koji je kontakt točka za RH najkasnije do 18.2.2022. godine u 12 sati.

Obaveze mentora (experta) su održati 30-minutni online sastanak sa zainteresiranim startupima, 1 na 1. Mentoriranje se održava na hrvatskom jeziku, a svaki mentor bi trebao obuhvatiti jednu od tema iz područja prava, financija, investicija, poslovanja, tehnologije te svega potrebnog za rast i razvoj tehnološkog startupa.

Program počinje 1.3.2022. godine, te se do tada moguće prijaviti, a sudjelovanje je potpuno besplatno. Zainteresirani startupi se mogu prijaviti na poveznici: https://thestartupuniverse.org/

Podijeli
li
0