Euro China Business Meeting

od 7. do 13. rujna 2014. godine u Jiangsu provinciji te gradovima Xiamenu i Šangaju

Euro China Business Meeting
Euro China Business Meeting

Od 7. do 13. rujna 2014. godine u Jiangsu provinciji te gradovima Xiamenu i Šangaju održati će se ovogodišnji poslovni skup Euro China Business Meeting (ECBM) 2014 u organizaciji Macro Euro-China Entrepreneurs Club (MECEC) te u suradnji s europskim komorama i pokrajinskim vladama Jiangsu i Xiamen, s sve ciljem poticanja suradnje u području investicija i trgovine između Europe i Kine.

Euro China Business Meeting ove godine će uključivati dva glavna događaja – Euro China Business Meeting 2014 koji se održava u Jiangsu provinciji te China International Fair for Invest and Trade u gradu Xiamenu. 

Participacija na navedenim događanjima iznosi 970 eura, a u slučaju registracije prije 1. srpnja 2014. participacija iznosi 700 eura.

Participacija pokriva troškove: 3 zrakoplovne karte unutar Kine, 6 noćenja u hotelima sa 4*, prijevoz te troškove prevoditelja na sastancima.

Tvrtke koje se odluče za sudjelovanje same snose trošak povratne zrakoplovne karte do Pekinga te trošak izrade vize za NR Kinu.

Ovogodišnji Euro China Business Meeting namijenjen je tvrtkama koje posluju u području automobilske industrije, industrije željezničkih vozila, mehanizacije, okoliša, poljoprivrede, uslužnih djelatnosti i dr. Europske tvrtke koje sudjeluju mogu izabrati najviše 20 potencijalnih kineskih partnera za razgovore iz kataloga kineskih tvrtki za B2B sastanke.

Za sve dodatne informacije možete se javiti u HGK gđi Jeleni Dumičić, stručnoj suradnici putem e-maila jdumicic@hgk.hr ili telefonom 01/456-1774. 

Popis prijavljenih kineskih tvrtki za oba događanja, detaljan program puta i dodatne informacije o događanjima pronađite u nastavku.

Podijeli
li
0