Euro Brand Center poziva na izvoz u Kinu

Euro Brand Center GmbH , tvrtka iz Njemačke, ovih dana intenzivno kontaktira s hrvatskim tvrtkama koje su zainteresirane  ostvariti izvoz na kinesko tržište. Riječ je o projektu Euro Brand Center u desetmilijunskom gradu Chonqingu , gdje se u lipnju otvara veliki trgovački centar za kvalitetne proizvode, koje imaju podrijetlo isključivo iz Europe. Dosad je u projekt uključeno više od 300 kompanija iz Europske  unije, a u pregovorima je i tridesetak tvrtki iz Hrvatske.  Kako poručuju iz EBC, trenutačno je u Kini najveća zainteresiranost za kozmetičke proizvode, dječju hranu, bioorganske proizvode te kvalitetne proizvode s geografskim podrijetlom.

Već je jesenas pokrenuta i ONLINE prodaja europskih proizvoda za područje cijele Kine, i to na ovoj stranici: www.haiyuehui.com.  Uskoro se kreće s prvim potpisivanjima ugovora za hrvatske tvrtke koje su se odlučile na izvoznu suradnju.

Inače Euro Brand Center i gradilište shopping malla u Chongqingu prošli je mjesec posjetio hrvatski veleposlanik u Kini Nebojša Koharović, koji se tom prigodom susreo s menadžmentom EBC te s gradonačelnikom Chongqinga. U travnju će izaslanstvo europskih i nekih hrvatskih tvrtki također posjetiti  gradilište u Chongqingu, gdje će se pobliže upoznati s ovim projektom te će se na posebnim na konferencijama dogovarati izvozni poslovi.

Podijeli
li
0