EOS Matrix d.o.o.

stručnjaci za upravljanje potraživanjima

EOS Matrix d.o.o.
EOS

Upravljanje potraživanjima sprječava da dospjela potraživanja uzrokuju smanjenje likvidnosti u tvrtkama, bez obzira na njihovu veličinu. Istovremeno, za obradu dospjelih potraživanja ulažu se značajni resursi. EOS Matrix d.o.o. ima višegodišnje iskustvo u upravljanju potraživanjima.

Bez obzira jeste li mala ili srednja tvrtka, velika kompanija ili grupa, EOS Matrix nudi individualna i sustavna rješenja upravljanja potraživanjima. U tom postupku imaju prednosti koje im donosi dugogodišnje iskustvo, ali i prednosti koje pruža međunarodna mreža EOS Grupe. Oslanjajući se na njihovu stručnost, možete se više posvetiti vašoj osnovnoj djelatnosti.

U EOS Matrixu vjeruju da su za postizanje međunarodnih ciljeva potrebna međunarodna rješenja, a inozemna potraživanja zahtijevaju međunarodnu naplatu potraživanja. Jezične barijere, kulturne razlike, različiti zakoni i zemljopisna udaljenost mogu predstavljati izazov. Stoga oni nude i rješenje za područje međunarodne naplate potraživanja. Nije važno koliko različitih jezika govore vaši klijenti koji kasne s plaćanjem: uz njihovu pomoć vama je potreban samo jedan. Osiguravaju vam osobu za kontakt u vama matičnoj državi koja će pokrivati cijelo područje upravljanja međunarodnim potraživanjima.

Usluga naplate potraživanja obuhvaćena je u više od 120 zemalja što uključuje 27 ureda tvrtke EOS i snažnu, pažljivo odabranu mrežu partnera diljem svijeta.

Bez obzira odlučite li se na prijenos svojih portfelja ili im iste povjerite na upravljanje, velika stručnost te individualna rješenja koja nudi EOS Matrix pomoći će vam da osigurate svoju likvidnost. Koriste suvremene metode kao što su pisani podsjetnici, naplata putem telefonskih poziva, e-pošte ili SMS poruka, a svoje usluge usklađuju i s vašim specifičnim potrebama sve kako bi sačuvali vaš postojeći imidž vjerovnika, bez obzira na nastale okolnosti.


Više informacija:

EOS Matrix d.o.o.
Horvatova 82
10010 Zagreb
Hrvatska
Telefon: +385 1 6407 100
Faks: +385 1 6407 109
e-mail: infohr@eos-matrix.com
http://hr.eos-solutions.com/

Podijeli
li
0