DOK-ING osvojio nagradu European Business Awards

DOK-ING osvojio nagradu European Business Awards
DOK-ING osvojio nagradu European Business Awards
Prestižna nagrada European Business Awards, sponzorirana od strane sedme najveće svjetske mreže nezavisnih revizorskih, poreznih i konzultantskih tvrtki RSM, dobila je svoj epilog na završnoj svečanoj večeri u Londonu, 26. svibnja 2015. Nakon više od godinu dana cjelokupnog natjecanja na jednom mjestu okupili su se predstavnici najboljih tvrtki iz Europe, podijelili iskustva kroz tri dana druženja te zajednički proslavili izvrsnost i pobjedu.

Hrvatska ima poseban razlog za slavlje, hrvatska tvrtka DOK-ING d.o.o. osvojila je nagradu u kategoriji Najbolje poslovanje godine s prihodom 0-25 milijuna eura. Nagradu je preuzela članica Uprave Ana Majetić popraćena pljeskom i ovacijama jer je Hrvatska po prvi puta sudjelovala u natjecanju i osvojila nagradu. DOK-ING d.o.o. je međunarodni lider u proizvodnji opreme i sustava koji štite ljudske živote u najopasnijm situacijama uključujući razminiravanje i vatrogastvo te su njihovi proizvodi prisutni u 25 zemalja diljem svijeta.

Također DOK-ING je dizajnirao i proizveo prvi hrvatski, gradski, električni automobil te konstantno ulaže u inovacije i nove tehnologije.

Podijeli
li
0