Forum nabavljača i dobavljača

Prag, 15. listopada 2015.

Forum nabavljača i dobavljača
2nd CEE Procurement & Supply Forum, Prag

U organizaciji njemačkog Udruženja za upravljanje materijalima, nabavu i logistiku (BME e.V), Njemačko-češke industrijske i trgovinske komore (DTIHK) , Njemačko-Madžarske industrijske i trgovinske komore (DUIHK) uz potporu ostalih njemačkih bilateralnih komora Srednje i Istočne Europe, u Pragu će se 15. listopada održati „2. Procurement & Supply Forum za Središnju i Istočnu Europu - U potrazi za novim poslovnim mogućnostima u Središnjoj i Istočnoj Europi“.

Mjesto održavanja događaja: Prag, NH Hotel Prague City, Mozartova 261 / 1, 150 00 Prague, Czech Republic

Datum: 15.10.2015.

Kotizacija za sudjelovanje: 295 EUR

Program, pored brojnih izlaganja, prezentacija i radionica na teme poput: Strategije i pristup tržištima Središnje i Istočne Europe, Nabava roba i usluga iz Središnje i Istočne Europe – best practices, Osiguravanje profitabilnog rasta kroz učinkoviti Risk management , Pravni trendovi u Ugovorima o dobavi/nabavi, Uspješno selektiranje dobavljača i razvoj i dr., uključuje organizirani SUPPLIER-BUYER-MATCHMAKING (SBMM) baziran na „B2B – matchmaking platformi“, na kojem će 26 njemačkih tvrtki tražiti dobavljače iz sljedećih djelatnosti:

  • Metaloprerađivačka djelatnost: Tokareni, glodani, tiskani dijelovi , lijevani dijelovi, zavareni i kovani dijelovi (otkivci) (Metal Working: stamped, turned, milled, pressed, welded parts, forging, casting )
  • Plastika, Elektronika (Plastics and Electronics: pressed, stamped, moulded parts, motors, cable wires)
  • Razno: Obrada površina, lakiranje, alatničarstvo i dr. (Others: paintings, surface treatment, tool construction)

Profili njemačkih tvrtki se nalaze u prilozima (Short Profiles Purchaser German Companies) s kratkim opisima djelatnosti poduzeća i konkretnim zahtjevima koji su upućeni tvrtkama u Hrvatskoj i državama Središnje i Istočne Europe.

Profili njemačkih tvrtki navode što sve tvrtka/ proizvođač / dobavljač iz Hrvatske treba imati kako bi se kvalificiralala za potencijalnu suradnju.

Cilj SBMM je da se odabrane tvrtke iz Hrvatske i ostalih zemalja Središnje i Istočne Europe sastanu sa njemačkim tvrtkama koje su zainteresirane za uspostavljanje poslovnih kontakata sa proizvođačima , tj. njihovim novim potencijalnim dobavljačima roba iz traženih djelatnosti.

Svoj interes za sudjelovanje na „2. Forumu Nabave i dobavljača Središnje i Istočne Europe“ ostvarujete popunjavanjem priloženog obrasca na engleskom (ili njemačkom) jeziku i slanjem istoga na adresu: davor.okicic@ahk.hr  najkasnije do:

PRVA tranša: do 05.08.2015.

DRUGA tranša: do 01.09.2015.

Dostavljeni ispunjeni obrasci svih zainteresiranih tvrtki iz Hrvatske biti će poslani u BME e.V. koje će dostaviti prijave njemačkim tvrtkama na uvid, a koje će na kraju odlučiti o odabiru tvrtki koje će sudjelovati na SBMM u Pragu 15.10.2015.  Do 15. rujna 2015. odabrani potencijalni dobavljači biti će informirani i službeno pozvani na FORUM i SUPPLIER-BUYER-MATCHMAKING.

Više informacija o ovoj forumu objavljeno je na web stranici  https://www.bme.de/cee/greeting/


Važne napomene:

Službeni jezik na „2. Procurement & Supply Forum za Središnju i Istočnu Europu“ je engleski, tj. B2B sastanci će se odvijati na engleskom jeziku (opcija njemački jezik).

Broj mjesta na SUPPLIER-BUYER-MATCHMAKING-u je ograničen, o konačnom odabiru za sudjelovanje na susretu 15.10.2015. u Pragu odlučuju njemačke tvrtke.


PRILOZI:

 

Podijeli
li
0