18th World Congress of Food Science and Technology to Ireland (IUFoST 2016)

21 -25. kolovoza 2016., Dublin, Irska

18th World Congress of Food Science and Technology to Ireland (IUFoST 2016)
18th World Congress of Food Science and Technology to Ireland (IUFoST 2016)

Svjetski kongres o znanosti i tehnologiji hrane održat će se u Dublinu od  21. do 25. kolovoza 2016. na kojem se očekuje 1500 stručnjaka cijelog svijeta iz različitih sektora koji se bave problematikom vezanom uz znanost o hrani, proizvodnji i tehnologijama hrane uključujući znanstvene institucije, istraživače, znanstvenike, inženjere, poduzetnike, studente, vladine agencije i industriju.

Tema kongresa je „Ozelenjivanje globalnog lanca opskrbe hranom kroz inovacije u prehrambenoj znanosti i tehnologiji“ i s tim u vezi ukazati na hitnost uništavanja otpada koji nastaje prilikom proizvodnje hrane, a sve u cilju veće proizvodnje hrane kako bi se prehranila rastuća populacija stanovništva na učinkovitiji i održiviji način.

Poljoprivredno prehrambeni sektor u Irskoj je najveća industrija sa brutu godišnjim izvozom od 26 milijuna eura što je bio glavni razlog odabira Irske za domaćina 18. Svjetskog kongresa o znanosti i tehnologiji hrane. Učesnicama kongresa na raspolaganju stoji mogućnost iznajmljivanja  izložbenog prostora za vrijeme trajanja kongresa.

Kontakt: Declan Troy, Chairmain, Organising Committee, 18th World Congress of Food Science and Technology, Assistant Director of research, Teagasc Food Research Centre, Ashtown, Dublin 15

Tel: +353 1 805 95000

E-mail: Declan.Troy@teagasc.ie

Više informacija o izložbi možete pronaći na stranici www.iufost2016.com

Podijeli
li
0