Za članove HIZ-a - mogućnost besplatnog sudjelovanje na B2B Nord sajmu

Za članove HIZ-a - mogućnost besplatnog sudjelovanje na B2B Nord sajmu
B2B Nord(1/2)

Obavještavamo Vas da je Hrvatski gospodarski savez iz Frankfurta, Njemačka sa kojim su Hrvatski izvoznici potpisali Sporazum o suradnji krajem 2015.g. i poslovno uspješno surađuju, pruža mogućnost članovima HIZ-a besplatnog sudjelovanja na B2B Nord sajmu koji se održava u Hamburgu, dana 19. travnja 2018.g.

Sajam B2B Nord održava se  u izložbenom centru Hamburg-Schnelsen, a komunikacijska je platforma za poduzetnike, direktore i osnivače novih poduzeća radi komuniciranja i uspostave novih kontakata.

U sklopu sajma moguća je besplatna prezentacija proizvoda i usluga poduzetnika u predviđenom izložbenom prostoru Hrvatskog gospodarskog saveza uz napomenu da sve detaljnije informacije možete pronaći na stranici http://www.b2b-nord.de/messe/ .

Mogućnost  sudjelovanja odnosi se na dvije do najviše tri hrvatska poduzeća, članove Hrvatskih izvoznika, a koja su zainteresirana za tržište Njemačke sa naglaskom na mikro, mala i srednja poduzeća.

Molimo članove HIZ-a da nam svoj iskaz interesa dostave najkasnije do 09. travnja 2018.g., a ukoliko će nekoliko tvrtki iskazati interes izvršiti će se odabir prema redoslijedu zaprimanja prijava.“

Više informacija potražite u dokumentima u nastavku




Podijeli
li
0