Visoka škola za menadžment i dizajn-ASPIRA iz Splita član Hrvatskih izvoznika

Visoka škola za menadžment i dizajn-ASPIRA iz Splita član Hrvatskih izvoznika
aspira.png

Početkom svibnja 2016.g. Visoka škola za menadžment i dizajn-ASPIRA iz Splita postala je  član udruge Hrvatski izvoznici. ASPIRA u proteklih osam godina postojanja provodi studijske programe iz područja Sportskog menadžmenta i Međunarodnog menadžmenta u hotelijerstvu i turizmu, te je primjer znanstvene institucije koje je prepoznala važnosti sustavnog obrazovanja kako u sportu i turizmu, tako i iz područja međunarodne poslovne ekonomije. 

Cilj i namjera članstva je povezivanje znanosti i obrazovnog sektora s gospodarstvom radi pokretanja suradnje na zajedničkim edukacijama te stručnim i znanstvenim istraživačkim projektima u svrhu razvoju studijskih programa usklađenih s potrebama hrvatskih izvoznika.

Zajednička misija Visoke škole za menadžment i dizajn - ASPIRA  i Hrvatskih izvoznika je djelovanje na područjima od uzajamnog interesa kroz zajedničke inicijative i međusobno obavještavanje o aktivnostima koje doprinose unapređivanju poslovnog okruženja te stvaranju pretpostavki za povećanje razine hrvatskog izvoza.

Podijeli
li
0